مریــــــــــــــــم بانو


این کیک رو خاله عزیزم برام درست کرده بود. حدود شش ماه پیش و الان فرصت آپ بهم دست دادlaugh کیک بسیار خوشمزه ای هست و اونچه که برام خاص اش کرده پف بی نظیرش هست. امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

ضمنا این عکسها تو محل کارم گرفته شده در نتیجه نتونستم خوب عکس بندازم یا زمینه بهتری پیدا کنم.

 

مواد لازم:

تخم مرغ .................... 6 عدد

شکر ........................یک و دو سوم لیوان

شیر .......................یک چهارم لیوان

روغن مایع ...............یک دوم لیوان

آرد.........................دو لیوان

بکینگ پودر.............. دو قاشق چایخوری پر

وانیل...................... یک چهارم قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو در صورت تمایل

 

طرز تهیه:

 

برای شروع ابتدا فر را با 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

زرده تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال را با هم میزنیم تا شبیه سس مایونز شود. بعد روغن را اضافه کرده کمی هم زده سیس شیر را اضافه میکنیم.

سفیده تخم مرغ را جدا با هم زن میزنیم(در این مرحله همزن باید کاملا تمیز و خشک و عاری از چربی باشه) تا پف کنه. طوریکه ظرف را برمیگردانیم سفیده از ظرف نریزد.

سپس سفیده زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق چوبی فقط به صورت دورانی و یکدست با مواد مخلوط میکنیم. سیس آرد و بکینگ پودر را با هم سه بار الک کردخ و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا یکدست شود. در این مرحله نباید مواد را زیاد هم زد.

حالا مایع کیک را داخل قالب چرب شده میریزیم و برای 50 تا 60 دقیقه میزاریم داخل فر. نیم ساعت از پخت که گذشت کیک را با خلال دندون تست میکنیم تا ببینیم پخته شده یا نه.

بعد از اینکه از فر خارج کردیم پنج دقیقه صبر میکنیم و بعد از قالب جدا میکنیم.

روزگارتان همیشه شیرین

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک میوه ای


شیر بادام


ترشی سیر


کیک فنجونی با مغز شکلاتی






نظرات شما


سارا :
سلام...طبق مقیاس هایی که تو سایت گذاشتین یک و دو سوم لیوان شکر برابر 383 گرم شکر میشه من کیک تون رو درست کردم خیلی خیلی شیرین شد این مقدار شکر زیاد نیست... اشتباهی نشده آیا؟
*************

سلام اشتباه از شما بوده. چون یک پیمانه شکر 200 گرمه و سه چهارم پیمانه شکر 150 گرمه.
m&r :

سلام خسته نباشید
میخواستم یه پیشنهاد بهتون بدم
لطفا اندازه ی قالبی که برا هر کیک استفاده میکنید
و مدت همزن زدن مواد رو هم بگین

 

*******************

 

سلام. ممنون

حتما عزیزم

فاطی :

سلام مرسی از توجهت الی جون، حتما امتحان میکنم

-------------------------

سلام عزیزم خواهش میکنم

خبرم کن حتما و نتیجه رو بگو

فاطی :

سلام الی جون میشه این کیک فوق العاده خاله شما رو بدون فر و با همین دستور پخت تو قابلمه درست کرد؟ ؟راستی شعله پخش کن گذاشتم کیکم اینبار عالی دراومد

-----------------------------------

سلام عزیزم

نوش جان...عزیزم اون کیک اسفنجی رو خاله ی مریم بانو درست کردن باید ایشون جوابتون رو بدن اما فکر کنم بشه چون مامان خودم همیشه اون موقع ها که بچه بودم کیک اسفنجی تو قابلمه میپخت

باید امتحان کنی