مریــــــــــــــــم بانو


برخلاف کالری بالای این پیتزا، درست کردنش خیلی راحته. من اینو به عنوان نهار برای دخملی درست کردم. خیلی سریع هم آماده شد.

 

ابتدا روی خمیر سس گوجه یا سس فلفل بریزید. روش هم کمی آویشن بپاشید.

 


 

حالا خمیر را با پنیر پیتزا کاملا بپوشونید. من از سه مدل پنیر استفاده کردم. اول پارمسان

 

 

بعد پنیر پیتزا

 

 

و در آخر پنیر پراتو

 

 

و برای بیست دقیقه گذاشتم داخل آون تستر

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیز هات داگ


منوی آموزشی اسفندماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


عیش السرایا


ترش تره ( خوراک محلی گیلان )






نظرات شما


هانيه :

هومممم.به به.چه خوشمزه به نظر ميرسه.خانمم آپم

 

****************

ممنون عزیزم

با کمال افتخار

پري :

سلام خسته نباشيد .پس قرار بود سمنو رو ياد بديد چي شد؟

========================

سلام عزیزم

امسال سمنو پزون نداشتیم اما تو سایت شف طیبه میتونی ببینی

http://www.cheftayebeh.ir/2014/03/blog-post.html

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: