مریــــــــــــــــم بانو


از سس های مورد علاقه من کنار مرغ سرخ شده یا بادمجون سرخ شده،  سس انار هست که قبلا آموزشش رو براتون اینجا گذاشتم. این هم یه مدل دیگه اما خوشمزه تر و خوشرنگتر هست. علت رنگ زیبایی قرمزش هم وجود آلوچه های قرمز و ترش هست. این آلوچه ها رو جناب همسری اواخر شهریور از جنگل برام میکنه و من هم سریعا بسته بندی میکنم و میزارم داخل فریزر. اما شما میتونید از آلوچه های نقلی اما قرمز شیرین هم استفاده کنید.

برای درست کردن سس فقط کافیه ده دقیقه مانده به سرو غذا انارهای دون شده رو از فریزر خارج کنید و بریزید داخل ماهیتابه. همزمان چند تا آلوچه خوشگل و یک قاشق روغن هم بریزید داخلش. حرارت گاز باید متوسط باشه. اول یکم آب میندازه اما شما صبورانه منتظر باشید تا آبش کشیده بشه و چند دقیقه هم داخل روغن تفت بخوره تا یه لعاب قرمزی داخل سس به وجود بیاد. حالا وقت اضافه کردن کمی نمک و فلفل قرمز یا پاپریکا و یک تا دو قاشق شکر هست. مقدار شکر هم باید انقدر باشه که مزه سس ملس  و از اون حالت ترشی خارج بشه.

حالا این سس رو روی مرغ سرخ شده یا حتی سیب زمینی سرخ شده بریزید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چاکلت کرکل کوکی


ساندویچ چیکن پنیری


کباب عالی


نان سیر و ریحان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: