مریــــــــــــــــم بانو


با شکلات میشه طرحهایی زیبایی برای تزئین کیک درست کرد. من به مناسبت تولد داداشم که تو ماه بهمن بود طرح کاج رو انتخاب کردم . شما میتونید به همین شیوه ای که آموزش میدم طرحهای مختلفی درست کنید. فقط حواستون باشه از شکلات مرغوب و جنس خوب استفاده کنید.

 

برای شروع مبحث تمپر کردن شکلات رو به دقت بخونید.

شکلات رو رنده کنید.

 

 

به روش بن ماری ذوبش کنید. یعنی شکلاتها رو داخل ظرفی بزارید رو بزارید روی کتری که آبش جوش هست. حواستون باشه ظرف شکلات به هیچ وجه با آب در تماس نباشه و قطره آبی هم داخل ظرف نره.

وقتی 90 درصد شکلاتها آب شدند از روی حرارت برش دارید و با قاشق هم بزنید تا همه شکلاتها به صورت یکنواخت ذوب بشه.

 

 

طرح مورد نظر را روی کاغذ روغنی بکشید.

 

 

شکلات که کمی خنک شد رو داخل قیف یا نایلون بریزید.

 

 

حالا کاغذ روغنی رو برگردونید و با قیف  طرح رو پیاده سازی کنید (علت پشت و رو کردن کاغذ اینه که شکلات با جوهر در تماس نباشه)

 

 

حدود یک ربع زمان میبره تا شکلاتها خودشو بگیرن. بعد به آرومی کاغذ رو از شکلات جدا کنید.( دقت کنید که کاغذ رو از شکلات جدا کنید نه شکلات رو از کاغذ)

میتونید برای یکساعت داخل یخچال بزارید تا حسابی خودشو بگیره و بعد برای تزئین ازش استفاده کنید.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نشا


مافین شکلاتی(دبل چاکلت)


دسر پان اسپانیا(فقط عکس)


کروکت گوشت






نظرات شما


کفایت- شیرینکده بانو :
خیلی عالیه خانم. یه تزیین ساده اما زیبا
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: