مریــــــــــــــــم بانو


این کیک موقع برش ظاهر قشنگی داره و برای کیک تولد ظاهر قشنگی داره. من این کیک رو ساعت 8 شب درست کردم و همون موقع هم تزئین کردم. برای همین ظاهرش اونطور که میخواستم نشد. مطمئنم شما میتونید خیلی شیکتر تزئین کنید.

زیبایی این کیک در تضاد رنگها هست. پس حواستون به این نکته باشه. مثلا من کیک رولتی رو کاکائویی درست کردم تا در کنار خامه خودشو بیشتر نشون بده. شما میتونید از کیک وانیلی با خامه رنگی استفاده کنید. همچنین میتونید از گاناش هم استفاده کنید.

برای تهیه این کیک شما نیاز به کیک رولتی دارید که دستورش اینجا هست. طبق دستور درست کنید.

 

 

حالا با برشهای منظم کیک رو ببرید.

 

 

یکی از رولها رو باز کنید و روشو با خامه بپوشونید.

 

 

از همون سمتی که رول بود دوباره بپیچیدش.

 

 

رول بعدی رو باز کنید و خامه کشی کنید

 

 

حالا رول اول رو بزارید روی این رول و با هم بپیچید.

 

 

 

 

 

به همین ترتیب بقیه رولها رو آماده کنید.

 

 

 

وقتی آماده شد برای یکساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره. بعد میتونید خامه کشی کنید و به سلیقه خودتون تزئین کنید.

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی کنجدی


کیک فنجونی نارگیل و عسل


پیتزا با خمیر نان ماست


واویشکا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است