الی بانو


این بیسکوئیت عالی رو از شف طیبه عزیز یاد گرفتم بسیار عالی و راحت cheftayebeh.ir/2014/02/blog-post_11.html

پس به قول ایشون: "امسال اين بيسكويت رو واسه نوروز درست كنيد"!

هم بسيار ساده است. هم بسيار سريعه. طعمش هم كه عاليه.

کره 100 گرم

وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
شکر ¾ لیوان
آرد 1 و ¼ لیوان
جوش شیرین 1 ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
شکلات خورد شده تلخ  ½ لیوان
فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه
کره و شکر رو بزنید تا شکر حل بشه
سپس تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کرده و خوب بزنید
 

 

پودر کاکائو رو اضافه کنید و مخلوط کنید

توجه کنید که جنس پودر کاکائو خیلییییییییییییییییییییییی مهمه پس یکم ولخرجی کنید و از پودر کاکائوی مرغوب استفاده کنید و میبینید

که چقدر روی طعم شیرینی تاثیر میذاره

حالا آرد و جوش شیرین رو مخلوط کرده و به بقیه مواد اشافه کنید کمی مخلوط کنید و قبل از اینکه آرد کاملا مخلوط بشه

شکلاتهای خرد شده رو هم اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاد

...درمورد شکلات هم توصیه میکنم از یک شکلات حتماااااااااااا تلخ و خیلی مرغوب استفاده کنید

اگه به مارکهای معتبر خارجی دسترسی ندارید به ترتیب مارکهای شیرین عسل و آیدین و آیسودا و پارمیدا خوبن

 

 

از شیرینی ها کره های 3 سانتی درست کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله زیاد بچینید

لازم نیست پهنشون کنید چونن خودشون پهن میشن...حالا به مدت 10 دقیقه در فر قرارر بدید

یه نکته مهم:اگه سایز بیسکوئیت رو تغییر بدید زمان پختش حتمااااااااااااااا تغییر میکنه پس از کنار فر تکون نخورید

 

 

از زبان شف طیبه:توصيه ميكنم ابتدا يك دونه بيسكويت رو توي فر بذاريد كه اگر از نتيجه كار راضي نبوديد دماي فر رو كم و زياد كنيد.

بعد از اينكه بيسكويته سرد شد بچشيد و اگر نياز بود زمان پخت و حرارت فر رو تنظيم كنيد.

بعد ميتونيد با خيال راحت يك سيني پر از اين بيسكويتها درست كنيد.

اين بيسكويت يك كاور ترك خورده كرانچي داره با يك مغز نرم و آبدار شكلاتي. 

حتما در ظروف در بسته نگهداري كنيد كه هوا نبينه و سفت نشه.

 ميتونيد بيرون يخچال يا دورن يخچال نگهداري كنيد.
 
اگر در يخچال نگهداري ميكنيد حتما از قبل بذاريد بيرون تا به دماي محيط برسه چون اينطوري خوشمزه تره.

بايد تاكيد كنم كه به هيچ عنوان به بيسكويت اجازه نديد زياد بپزه وگرنه اين طعم رو نخواهد داشت.

حتما به موقع از فر خارجش كنيد قبل از اينكه مركزش سفت شه

توجه داشته باشيد اين بيسكويت بعد از سرد شدن سفت تر خواهد شد.

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش بادمجان


کدو سبز شکم پر


کیک حلوا 2


انار






نظرات شما


رز :
سلام ببخشید میشه بجای جوش شیرین به همین مقدار بیکینگ پودر ریخت؟
*******************************************************************
سلام
بله ولی دو برابر
آزاده :
سلام. اول ممنونم بابت تمام مهربونیهاتون. امروز من این بیسکوییت رو درست کردم از نظر ظاهری خوب شد اما تلخ شده. دلیلش چیه
**********************************************************
سلام خواهش میکنم...یا زیادی تو فر پخته و سوختگی باعث تلخیش شده
یا شما ذائقتون شیرین پسنده و طعم تلخ پودر کاکائو و شکلات رو نمیپسندید
یا شکلات و پودر کاکائوتون زیادی تلخ یا زیادتر از حد مجاز بوده
زهرا :
سلام ممنون عزیزم
من این شیرینی رو درست کردم اما وقتی میخواستم از داخل فر بیارم بیرون از هم میپاشید و خورد میشد و به قشنگی شیرینی شما نشد میشه راهنمایی کنید
***************************************************
سلام خواهش میکنم
احتمالا مواد اندازه گیریتون کم و زیاد شده و یا تو پخت دقت نکردید
و اینکه سعی کنید همیشه شیرینی کمی خنک بشه بعد از سینی فر خارج کنید
Narges :

سلام
ممنونم بابت خوردنيهاى خوشمزه
من اين بيسكوييت رو درست كردم ولى اونطورى كه بايد ميشد نشد
تو فر اول مثل مال شما پف كرد ولى بعد نازك شد
چند تا رو زودتر درآوردم كه پف باشه ولى خام و شل بود
هيچ كدوم رو بيشتر از ١٠ دقيقه نذاشتم
مشكل كارم چى بوده؟

--------------------------------------

سلام عزیزم

توصيه ميكنم ابتدا يك دونه بيسكويت رو توي فر بذاريد كه اگر از نتيجه كار راضي نبوديد دماي فر رو كم و زياد كنيد.

بعد از اينكه بيسكويته سرد شد بچشيد و اگر نياز بود زمان پخت و حرارت فر رو تنظيم كنيد.

بعد ميتونيد با خيال راحت يك سيني پر از اين بيسكويتها درست كنيد.

اين بيسكويت يك كاور ترك خورده كرانچي داره با يك مغز نرم و آبدار شكلاتي داره

 

 
mamanina :

سلام دوستم خسته نباشی معرکه بود.

------------------------

سلام عزیزم ممنون

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: