الی بانو


کشک و بادمجان از اون غذاهای توپی هست که بعید میدونم کسی دوس نداشته باشه

برای مهمونی هم یه پیش غذای عالی و خوشمزه محسوب میشه

این ورژن که میخوام آموزش بدم خیلییییییییییییییییییییییییی راحته و برای تنبلایی مثل من معرکه اس

پس اگه هوس کشک و بادمجون عالی کردین و حوصله پای گاز ایستادن ندارین و با بادمجان کبابی هم دوست ندارین

و البته نمیخواین غذاتون خیلی چرب باشه حتما این دستور رو تا آخر بخونید و ازش استفاده کنید

مواد لازم:

بادمجان درشت:4 عدد (مواظب باشید بادمجان شیرین و با کیفیت کم هسته بخرید چون بعضی بادمجونا تلخ و تند هستن)

پیاز درشت:1 عدد

نعنا خشک به مقدار مورد علاقه

روغن

نمک و فلفل و زردچوبه

کشک :200 گرم

توی یه قابلمه همه بادمجونای حلقه شده رو با کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم با دربسته بذارید تا نرم بشنو بپزن و کم کم سرخ بشن

البته هر 15 دقیقه همشون بزنید که نسوزن که حدود نیم ساعت طول میکشه وقتی سرخ شدن توی همون قابلمه با پشت قاشق یا

گوشتکوب بادمجونا رو له کنید

توی یه تابه دیگه هم تو همین فاصله پیاز های خلالی شده رو با کمی روغن با حرارت کم بذارید سرخ بشن

وقتی هر دو سرخ شدن پیاز ها رو به بادمجونا اضافه کنید و نعنا خشک و زردچوبه و فلفل هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

سپس کشک رو با 2 تا 3 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید

با حرارت ملایم غذا کاملا جا بیفته

 

 

اخر دست نمک غذا رو بچشید که اگه کم بود نمک رو بیشتر کنید

در مورد کشک و بادمجان خیلییییییییییییییییییییییییی مواظب باشید قبل از ریختن کشک نمک به غذا نزنید چون

بعضی کشک ها شورن و غذا خراب میشه

من کشک کامبیز رو توصیه میکنم و یا کشک محلی

 

 

این کشک و بادمجان خیلییییییییییییییییییییییییی خوشمزه اس مطمئن باشید که از اون خوشتون میاد

ما که تو یه لحظه ته قابلمه رو هم در اوردیم از بس چسبید و خوشمزه بود

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر پاناکوتا وانیلی


غذای زیبا برای کودک


شیرینی پنجره ای


کشک و بادمجان 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: