الی بانو


این کیک خیلییییییییییییییییییی خوشمزه اس با طعم شکلات و پرتقال و عطر وطعم عالی پنیر خامه ای یا ماسکارپونه

حتماااااااااااااا درتش کنید چون هم خیلی راحته و هم طعم بینظیری و بافت منحصر به فردی داره

من دستور این کیک رو از سایت دنیای مزه یاد گرفتم

طعم شکلات های خرد شده در کیک با عطر پرتقال و طعم پنیر خیلی خیلی این کیک رو خاص و خوشمزه میکنه

 
مواد لازم:
 
مواد لازم برای مایه کیک
 
آرد - ۱ پیمانه
 
شکر - ۱/۲ پیمانه
 
شیر - ۱/۴ پیمانه
 
کره یا مارگارین - ۱/۴ پیمانه
 
پودر کاکائو - ۲ قاشق غذاخوری
 
تخم مرغ درشت - ۱ عدد
 
رنده پوست پرتقال - ۱ قاشق چایخوری
 
بکین پودر - ۱ قاشق چایخوری
 
خرده شکلات - ۲ قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای رویه پنیری کیک
 
پنیر خامه ای - ۱۰۰ گرم
 
تخم مرغ - ۱ عدد
 
شکر - ۱ قاشق غذاخوری
 
اسانس وانیل - ۱/۲ قاشق چایخوری
 
دستور تهیه:
 
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
 
قالب مربع شکل در اندازه ۲۰ سانتیمتری را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
 
آرد و بکین پودر را الک می کنیم.
 
برای آماده کردن مایه کیک، کره و شکر و رنده پوست پرتقال را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی برای ۱ دقیقه می زنیم.
 
تخم مرغ و شیر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه  می زنیم.
 
 
 
 
آرد، بکینگ پودر و خرده شکلات  را به مخلوط زده شده اضافه کرده و با قاشق بزرگی کاملاً باهم مخلوط می کنیم.
 
مایه کیک را در قالب می ریزیم.
 
 
 
 
 
رویه پنیری را روی مایه کیک می ریزیم و با کمک کارد خطوطی بشکل در هم ایجاد می کنیم.
 
کیک را در فر به مدت ۳۰ دقیقه آماده می کنیم.
 
 
 
 
 
طرز تهیه رویه پنیری کیک
 
همه مواد را با هم بوسیله چنگال هم زده و مخلوط می کنیم.
 
نکته:توصیه من اینه تو قالب مستطیل درستش کنید 
 
من تو قالب قلبی درست کردم بعد برای برشش خوشگل و صاف نشدن
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ژله خرده شیشه


دسر شیرعسلی و آلوورا


کیک سیب و نارگیل


فرنی زعفرانی






نظرات شما


زهرا رجبی :

مجموعه دستورهای غذایی که در سایت گذاشتید. خوب و با سلیقه بود . امیدوارم همیشه موفق باشید.

---------------------------------------------

خیلی ممنونم دوست عزیز

به ما خیلی لطف و محبت دارید

مریم :

سلام.بازم تشکر فراوان
این کیک رو هم تجربه کردم.عالی شد و همسری خیلی خوشش اومد.بوس

-------------------------------

سلام عزیزم

نوش جان دوست هنرمندم

المیرا :

سلام تشکر میکنم از آموزش های خوبتون. شما در دستور این کیک نوشتید کره یا مارگارین؟ منظورتون همون روغن صاف قنادی هست؟ میتونیم از کره معمولی صبحانه که اغلب حیوانی هست استفاده کنیم؟
سوال دیگه من این هست که آیا در دستور شیرینی و کیک ها که کره وجود داره میتونیم از روغن جامد آب کرده به جای کره استفاده کنیم؟

-------------------------------------------------------

سلام دوست عزیز...ممنونم از لطف شما

کره که همون کره حیوانی معمولی هست اما مارگارین به کره گیاهی گفته میشه...هردوش مناسبه

برای کیک ها کره رو با روغن مایع جایگزین کنید(که به نظر من توی دستورات سعی کنید دست نبرید) اما برای شیرینی ها باید کره رو با روغن صاف یا جامد جایگزین کرد که هیچ مشکلی نیست فقط کمی مقدارش با هم متفاوت میشه