الی بانو


شامی هایی با مغز نرم و پخته و رویه کرانچی که بخاطر اینکه درصد گوشتشون از بقیه مواد بیشتره خیلی خیلی خوشمزه هستن

پیشاپیش بخاطر نور بد عکس که باعث تیره شدن رنگ غذا شد معذرت میخوام چون شامی ها خیلی قرمزتر بودن 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

سیب زمینی:1 تا 2 عدد

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه

آویشن:1 قاشق چ خ سرخالی

دارچین:1/2 قاشق چ خ

مرزه و ترخون و تره خشک: از هر کدام 1 قاشق غ خ

آرد سوخاری یا سفید یا آرد نخودچی: 2 تا 3 قاشق غ خ سر صاف

پیاز و سیب زمینی رو با رنده ریز رنده کنید و آب پیاز رو گرفته و به گوشت اضافه کنید

همه ی ادویه جات و نمک و سبزیجات و آرد رو هم اضافه کنید (من 1 قاشق آرد سوخاری و 1 قاشق آرد نخودچی اضافه کردم)

گوشت رو خوب با مواد اضافه شده مخلوط کرده و ورز بدید

 

 

توی تابه روغن ریخته و بذارید داغ بشه سپس از شامی ها توی دستتون پهن کرده و وسطشم یه سوراخ بذارید

که خوب مغز پخت بشن و توی روغن با حرارت متوسط بذارید خوب سرخ بشن

برای دورچینش من سیب زمینی ورقه ای رو سرخ کردم و دست آخر رو ش نععنا خشک و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه پاشیدم

 

 

این شامی ها با خیارشور و گوجه و کاهو و سس گوجه و فلفل خیلییییییییییییییی خوشمزه ان

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شوید پلو با ماهیچه


کیک شکلاتی


رشته پلو


ترشی جالاپینو






نظرات شما


زهرانوری :
سلام خسته نباشی مجموعا کارتون بسیار عالی وبدون نقص است.
****************************************************************
سلام ممنونم دوست عزیز
نرگس :

وای عالیه خوشالم با اینجا آشنا شدم ^_^

*****************************************

ممنونم عزیزم محبت دارید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: