الی بانو


یک مربای فوق العاده خوشمزه و خوش عطر

مخصوصا برای روی بستنی رو کوکی محشره

من عاشق طعم این مربا با بستنی زعفرانی هستم

حتما امتحان کنید عالیه

مواد لازم:

پوست 5 عدد پرتقال 

شکر:2 لیوان

آب 2 لیوان

هل و زعفران در صورت تمایل: من نریختم چون به نظرم عطر خود پوست پرتقال عالیه

پوست پرتقال ها رو خرد کنید

میتونید قسمت سفید رو جدا کنید...من جدا نکردم چون طعم تیزشو دوست دارم

بعد تو یه قابلمه بریزید و تا روی پوستها آب ریخته وبذارید بجوشه و از روی حرارت برداشته وتو سبد خالی کنید

و دوباره بذارید با آب 1 تا 2 دقیقه بجوشه و این عمل رو 4 تا 5 بار تکرار کنید

که تلخی پوست پرتقال کاملا از بین بره

بععد از این کار توی یه قابلمه 2 لیوان آب و 2 لیوان شکر رو بذارید بجوشه و پوست پرتقال ها رو بهش اضافه کرده

و بذارید قوام پیدا کنه و غلیظ بشه

با حرارت خیلیییییییییییییی ملایم حدود 45 دقیقه تا 1/5 ساعت بسته به حرارت و جنس پوست پرتقال ئ قابلمه طول میکشه

شما مدام بهش سر بزنید

یه نکته مهــــــــــــــــم:مواظب باشید شکر های دور قابلمه وارد مربا نشن چون حتماااااااااااااا شکرک میزنه

نشونه آماده شدن مربا اینه که دیگه دست آخر جوش های ریز میزنه

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ سیب با ماست و نارگیل


کیک ژنواز


کیک وارونه هلو(آپساید داون)


جوجه کباب تابه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: