الی بانو


این شیرینی های خیلی خیلی خوشمزه و نرم و لطیف رو از یکی از دوستانم به نام زهرا توی سایت آشپزانه یاد گرفتم ashpazaneh.com

و وقتی درست کردم دیدم دستور همون دستور لیدی فینگره فقط مواد دو برابر شده

برای همین نصف شیرینی هامو خامه بینش گذاشتم و بقیه شو گذاشتم برای تیرامیسو

پس دوستای گلم برای دستور لیدی فینگر که تو سایت قبلا گذاشتیم از این دستور هم میتونید استفاده کنید چون جفتشون مثل هم هستند

این دستور حدود 50 تا شیرینی تکی و 25 تا دوتایی با خامه به شما میده

 

مواد لازم:
 
آرد 135 گــرم...هر پیمانه آرد 125 گرم است
 
تخم مــرغ 4 عدد
 
شکــر 100 گــرم...یا نصف پیمانه
 
وانیـل 1/4 قاشق چایخوری
 
بیکینـگ پـودر 1/2 قاشق چـایخوری
 
پــودر قنـد مقداری 
 
خامه فرم گــرفته و پستـه بـرای تزییـن ...من پسته نداشتم از ترافل استفاده کردم
 
طرز تهیـــه :
 
سفیده و زرده رو جدا میکنیم
 
1-سفیــده تخم مرغ ُ 2 دقیقه با همزن میزنیــــم تا کمی سفت بشه 50 گرم از شکر و اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا پف کنه 
 
2-زرده +شکــر+ وانیل ُ اول با دور کند همزن میزنیم و بعد با دور تند میزنیم تا حجم مواد دو برابر بشه 
 
3-زرده هارو به سفیده اضافه میکنیم و خیلی سریع به صورت دورانی هم میزنیم تا پف سفیده ها نخوابه 
 
4-آرد و بکینگ پودر و با الک کم کم میپاشیم و هم میزنیم همینطور ادامه میدیم تا مواد یکدشت بشه 
 
 

 

بعد توی قیف ساده و روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردیم به صورت دایره های کوچیک میریزیم 
 
 
 
 
 
و روی شیرینی ها پودر قند الک میکنیم و توی فر میذاریم به مدت 10 دقیقه .. ( تا وقتی که دور شیرینی ها طلایی بشه )
 
و بعد از پخت هم میذاریم سرد بشه و با خامه تزیین میکنیم ...
 
 
 
 
 
این شیرینی خیلیییییییییییییییییی مورد استقبال قرار گرفت و شدیدا پسندیده شد و نمره 20 گرفت
 
پس حتما امتحانش کنید
 
برای بینش هم از خامه های رنگی یا گاناش هم میتونید استفاده کنید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





عیش السریا(فرنی با نان تست)


کرم زعفرانی


کوکو با زرشک و جعفری


سوپ شیر با بلغور گندم






نظرات شما


افسانه :
بر خلاف دستورات دیگه این یکی زیاد خوب از اب در نیومد...زیاد جالب نبود
******************************
شما خوب از آب در نیاوردین.و کار شما مکل داشته دوست عزیز. این دستور چندساله امتحان شده و مطمئنه...هیچوقت بخاطر ایرادهای کار خودتون چیزی رو زیر سوال نبرید لطفاااا
samaneh :
سلام، یک بار درست کردم ولی هنوز نیم ساعت ازش نگزشته خوردم،ینی تو یخچال خیلی کم موند، بد نونش به طوری بود تو گلو گیر می کرد،حییلی لطیف نبود، تو ساییت skolotsyah با گوشکوب روی لطیفه ها رو صاف می کنه، خییلی جالبه، مگه نه
************************************************************
سلام دوست عزیز
توی پختش حتما ایراد داشتید چون این لطیفه واقعااااا عالی و لطیف میشه
و البته پخت حساسی داره مخصوصا تو همزدن مواد و به خصوص سفیده و تو مدت پختش خیلی حساسه
باید ایراد کار رو برطرف کنید
کیمیا :
با سلام و خسته نباشید خدمت شما.من دیروز شیرینی لطیفه رو مطابق دستور شما درست کردم. قیافش و مزش خوب بود ولی نونش زیادی نرم بود و بعد از چند ساعت که تو یخچال بود بعضیاش حالت چسبنده پیدا کرده بودند.
من مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه (بالا و پایین) تو فر گذاشتم و بعد از اینکه خنک شدن خامه زدم.
میشه لطفا راهنماییم کنید که چرا لطیفه ها اونقدر نرم شدند؟ ممنونم
*********************************************************************************
سلام ممنونم
مشکل شما به احتمال خیلی زیاد تو همزدن مواد
و زمان پخت هست
فر ها با هم متفاوته و شما همیشه اول دوتا شیرینی درست کن که قلق فر دستتون بیاد
این شیرینی خیلی حساسه و یکم تو همزدن مواد یا پخت اشکال باشه راحت خراب میشه
مهناز :
سلام
من درست کردم ولی خیلی کم پف کرد همونم وقتی از فر خارج کردم پفش خوابید :(ولی شیرینی شما هم خوب پف کرده هم روش ترک ترک شده.احساس میکنم موادم قبل از پخت خیلی شل بود
لطفا راهنماییم کنید.با تشکر از سایت خوبتون
*************************************
سلام وقتی مو.اد کوکی رو زیاد هم بزنید این اتفاق میفته چون روغن میندازه
درشت بودن شکر هم یه دلیل هست و یا زیاد بودن میزان چربی خمیر
النا :

الی جان از این کوچولوهای خوشمزه درست کردم همه خوششون اومد،ممنون بابت دستورات مفیدت عزیزم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1018467&postID=39781661

******************************************

نوش جانت النا جون...خیلیییییییییییییییییییییییییییی عالی شدن...دیدمشون

مریم :

سلام االی جون مرسی از دستور شیرینی لطیفه من درست کردم خیلی خوشمزه شد فقط لیدی فینگرهای من پف لازم رو نکرد و اون ظاهر پفکی رو نداشت در حالی که طبق دستور اندازه ها رو رعایت کردم ممکنه از آردش باشه من از آرد رشد استفاده کردم و یه سوال دیگه آرد خوب چه مارکی بگیرم؟

***********************************

سلام مریم جون

نوش جون گلم...عزیزم این شیرینی خیلی حساسه اگه تو فولد کردن و اضافه کردن آرد و تخم مرغ و همزدن سفیده کوچکترین تغییری

ایجاد بشه روی پختش و پفش تاثیر میذاره مطمئن باشید با تجربه وتکرار قلق کار دستتون میاد

آرد خوب کیفیتش باید خوب باشه کاری به مارکش نداره

نادین :

عزیزم دمای فر چقد باشه؟

--------------------------------

عزیزم 180 درجه

مامان شیرین :

الی جان و مریم عزیز من که عاشق شیرینی لطیفه هستم بازم مثل
همیشه آموزشای خوبی داشتین ممنون

-----------------------------------------------------

ممنونم مامان شیرین عزیز

به ما لطف دارید خانم هنرمند

لیلا :

وای چقدر خوشمزه به نظر می رسن. حتما درستش می کنم ولی قیف ندارم باید تهیه اش کنم

----------------------------------

امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: