الی بانو


با نزدیک شدن عید سعی میکنیم دستوراتمون رو روی شیرینی ها و خردنی های عید بیشتر متمرکز کنیم

این کوکی های خوشمزه رو حتما امتحان کنید مخصوصا اگه ععاشق طعم و عطر کره و دارچین هستید

رسپی از:couponclippingcook.com

مواد لازم برای حدود 40 عدد کوکی:

برای خمیر شیرینی: 
 
کره: 250 گرم
 
شکر 1 و ½ پیمانه
 
تخم مرغ 2 عدد 
 
آرد:  2 و ¾ پیمانه
 
کرم تارتار  2 قاشق چای خوری ...اگه نبود هم مشکلی نیست
 
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری یا 2 قاشق چ خ بیکینگ پودر
 
نمک ½ قاشق چای خوری 
 
برای مخلوط شکر، دارچین: 
 
2 قاشق غذا خوری شکر 
 
دارچین 1 قاشق چای خوری
 
 
 
 
ابتدا فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
کره و شکر و کرم تارتار رو خوب بزنید حدود 4 دقیقه
 
 
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و خوب بزنید
 
 
 
حالا مواد خشک رو که الک کردید به مواد اضافه کنید:
 
آرد و بیکینیگ پودر یا جوش شیرین و نمک
 
 
 
 
خمیر را به توپ های 2/5 سانتی تقسیم کرده و توی یه بشقاب بچینید و 2 ساعت در یخچال بذارید
 
 
 
 
مخلوط شکر و دارچین را در یک ظرف کوچیک اماده کنید
 
 
 
 
توپ های خمیری رو یکی یکی با شکر و دارچین کاور کنید
 
 
 
 
توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید...لازم نیست چربش کنید
 
البته اگه جنس سینی خوب باشه کاغذم نمیخواد
 
توپ ها رو با فاصله توی سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی ها طلایی بشه در فر بذارید
 
 
 
 
 
نکته مهــــــــــــــــــــــــم
 
وقتي بيسكويت درست ميكنيم بايد هر بار تو هر سيني چند تا دونه بيسكويت درست كنيم براي اينكه ريسك كار پايين بياد
 
اگر ديديم سيني اولي خراب شد اونوقت بايد درجا دماي فر رو تغيير بديم يا سايز بيسكويتها رو عوض كنيم
 
 
دقت كنيد دماي بيش از حد زياد يا بيش از حد كم باعث پهن شدن بيسكويت ميشه.
 
پس توصيه ها رو جدي بگيريد و صبور باشيد و در تعداد كم اما دفعات زياد بيسكويتها رو وارد فر كرده و هر بار زمان بگيريد
 
تا نهايتا دستتون بياد چه دما و سايز و زماني براي بيسكويتهاتون مناسبتره.
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش چغرتمه (شمالی)


عیش السرایا( فرنی با نان تست )


آش شله قلمکار


کیک توت فرنگی






نظرات شما


مامان پریناز :

الی جون این شیرینی رو با روغن مایع یا جامد نمیشه درست کرد؟
یا در کل شیرینی هایی که کره داره میشه بجاش روغن استفاده کرد یا نه؟

------------------------------------

نه عزیزم نمیشه اینکار رو کرد

بعضی هاشو میشه اما من معمولاا این ریسک رو نمیکنم چون شیرینی خیلی حساسه

رها :

سلام خانمی منون از دستورات خوبی که میذاری
یه سوال خود توپ قلقلی ها پهن میشند؟ یعنی نیازی نیست بعد ازین که توی سینی گذاشتیمشون پهنشون کنیم؟

-------------------------------------------

سلام عزیزم خواهش میکنم

بله خانمی خودشون پهن میشن

مریم :

سلام.بازم یه دنیا تشکرخانمی
این کوکی خوش عطرو طعم رو هم درست کردم.عالی شد.یکی از بهترین گزینه های عید میتونه باشه
درضمن نسبت به کوکی های قبلیتون چون درصد کره کمترهستش اصلاً توفروانمیره و پهن نمیشه ولی من چنددقیقه ای گذاشتم خنک بشن سریع خشک میشن و بازم فکرمیکنم دلیلش درصد کمی کره نسبت به دستورات قبلیتون باشه!
موفقیت روزافزونتون رو آرزومیکنم

-------------------------------

سلام عزیزم خواهعش میکنم دوستم

نوش جان شما باشه...عزیزم کره رو تا 250 گرم زیاد کن ...من خودم هم درستش کردم و به نتیجه رسیدم کره 250 گرم باشه بهتره

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: