الی بانو


این سس خوشمزه و راحت رو با انواع پیش غذا یا با تخم مرغ برای صبحانه

یا با انواع فست فود و غذای گوشتی میتونید میل کنید

رسپی از couponclippingcook.com

مواد لازم:
 
گوجه فرنگی پوست گرفته و برش داده :500 گرم
 
پیاز کوچک:1 عدد
 
گشنیز تازه خرد شده:1 پیمانه یا 1 لیوان
 
فلفل قرمز تند یا شیرین: 2عدد (دونه هاشو دربیارید)
 
فلفل سبز تند یا شیرین:1 عدد بدون دانه ...تندش بهتره
 
سیر:2 حبه
 
نمک:1/5 قاشق مرباخوری یا غذا خوری...کم و زیاد شوریش به سلیقه ی شما بستگی داره
 
 
 
 
همه ی مواد رو در مخلوط کن بریزید
 
 
 
و بذارید انقد مخلوط کن کار کنه تا همه مواد له و کاملا ترکیب بشن 
 
بعد نمک رو اضافه کنید و اگه خواستید اونو تند تر کنید
 
 
 
میتونید این سس رو در یخچال توی ظرف دربسته نگهداری کنید
 
به این نکته دقت کنید که سس سالسا تند باشه اصالت بیشتری داره
 
نکته 2:بجای گشنیز از پونه میتونید استفاده کنید
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کتلت سیب زمینی


برشتوک نخودچی شکلاتی


الی نازیک(غذای ترکیه ای)


اسنک قارچ و گوشت






نظرات شما


زهره شیروانی :

دوست عزیزم با کمال افتخار، از شما دعوت می کنم به کنج خونه من سر بزنید و خوشحال می شم در صورت تمایل، وبلاگ تازه تأسیسم را در لیست لینک دوستانتون قرار بدید....
http://zohrehshirvani.mihanblog.com

---------------------------------

سلام دوست عزیز

از دیدن وبلاگ زیباتون لذت بردم و از آشنایی با شما خوشبختم

با کمال میل لینک شدید

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: