الی بانو


این دسر علاوه بر خوشگلی و خوشمزگی بسیار مقوی هست

مخصوصا برای بچه ها

توصیه میکنم حتما این دسر رو درست کنید

رسپی از  couponclippingcook.com

مواد لازم:

موز رسیده:3 عدد

شکر قهوه ای: 2 قاشق غ خ

خلال بادام:1/4 پیمانه

عسل:2 قاشق غ خ

سس شکلات:2 قاشق غ خ

 

 

تابه رو روی حرارت متوسط بذارید

 

 

و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب بشه

 

 

حالا شکر قهوه ای رو اضافه کنید و هم بزنید

 

 

موز ها رو توی تابه بچینید 

 

 

یک طرف موز که کاملا طلایی شد برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر اون هم طلایی بشه

 

 

بعد از پخت به آرامی از تابه خارج کنید تا له و خرد نشه...4 دقیقه پختش طول میکشه

در مدت پخت موز رو در تابه ارام حرکت بدید که کل موز به شکر و کره آغشته بشه

 

 

موز رو در ظرف سرو گذاشته و اون رو به سه اسلایس تقسیم کنید

توی همین مدت خلال بادام رو توی تابه ریخته و تفت بدید و مدام هم بزنید به مدت 2 تا 3 دقیقه تا طلایی بشه

 

 

 

 

روی موز ها بستنی بریزید

 

 

عسل رو روی بستنی بریزید

 

 

شما میتونید هر تیکه موز و بستنی رو توی یه ظرف جداگانه سرو کنید یا همه رو باهم سرو کنید

حالا سس شکلات رو هم روی بقیه دسر بریزید

 

 

 

در نهایت خلال بادام رو هم اضافه کنید...

 

 

 

از خوردن این دسر فوق الععاده لذت ببرید

یامییییییییییییییییی

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کراکت سیب زمینی و چدار


ترشی مخلوط


ماست ساسیکی(یونانی)


پیتزا قلبی والنتاین






نظرات شما


الهه :
سلام تو مواد لازم ننوشتید کره چه مقدار باشه!
***********************************************
مقدارش به خودتون بستگی داره
من 50 گرم ریختم
عارفه :

سلام
ممنون از اموزش خوبتون
سس شکلات چطور اماده میشه?میشه توضیح بدین?

************************

سلام خواهش میکنم

سس شکلات رو من /اماده میخرم مارک هرشیز

راضیه :
با سلام بسیار عالی بود
همیشه اگر میشه همینجوری مرحله به مرحله عکس بزارین ممنون
الهام :

سلام از آموزش های بسیار خوب شما واقعا ممنونم. میخواستم بدونم در این دسر حتما باید از شکر قهوه ای استفاده کرد؟ نمیتونیم از شکر معمولی استفاده کنیم؟ چون به این نوع شکر دسترسی ندارم.
بطور کلی میخوام بدونم آیا در تمام کیک و شیرینی هایی که در دستورشون شکر قهوه ای هست میشه از شکر معمولی استفاده کرد؟

----------------------------------

سلام دوست ععزیز

نه مهم نیست شما از شکر استفاده کنید

در همه رسپی ها میشه شکر سفید رو جایگزین کرد...مشکلی نیست اصلا