الی بانو


این املت از ابتکاراته خودمه و خیلیییییییییییییییییی خوشمزه اس

مواد لازم:

تخم مرغ:4 عدد

پنیر خامه ای:2 قاشق غ خ

پنیر پروسس ورقه ای یا تست گودا یا موزارلا یا پیتزا: 2 ورق یا 2 قاشق پنیر رنده شده

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

پاپریکا:نصف قاشق چ خ

ذرت پخته یا کنسروی: 3 تا 4 قا شق غ خ

پیاز درشت رنده شده یا ریز خرد شده:1 عدد

کره :30 گرم

پیاز رو توی 30 گرم کره با حرارت ملایم بذارید تا طلایی و پوک بشه

بعد ذرت  رو اضافه و کمی تفت بدید

پنیر خامه ای رو هم اضافه و مخلوط کنید

زردچوبه رو اضافه کنید

 

 

تخم مرغ رو توی یه ظرف کامل مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید

پاپریکا و فلفل سیاه رو هم اضافه کنید و و قتی تخم مرغ پخت توی ظرف کشیده و پنیر پروسس یا موزارلا یا پیتزا یا گودا رو ورش خرد کنید 

و بذارید کمی ذوب بشه

 

 

با خیارشور و سس گوجه محشره

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک انار


کاپ کیک آلبالو


سس دولسه دلچه مخصوص کیک و...


اسنک سوسیس






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: