الی بانو


این دستور عالی و خوشمزه رو از شف طیبه عزیز یاد گرفتم

بسیا راحت و خوشمزه هست و جز گزینه های اصلی برای عید امسال من شد

البته من این دستور رو الان برای والنتاین گذاشتم و مطمئن باشید یه سورپرایز خوشمزه اس

مواد لازم:

 
كره 100 گرم
 
شكر نصف ليوان
 
تخم مرغ 1 عدد
 
وانيل 1 ق چ
 
آرد 1 ليوان
 
نوتلا 5 ق غ  یا نصف پاکت خامه صبحانه و 50 گرم شکلات تلخ یا فندقی + 2 قاشق نوتلا(البته میتونید کلا نوتلا رو حذف کنید)
 
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید
 
کره باید نرم ولی سرد باشه
 
کره و شکر و وانیل رو خوب میزنیم...تخم مرغ رو هم اضافه کردهه و می زنیم
 
در نهایت آرد رو اضافه و با قاشق یا دور تند همزن مخلوط میکنیم
 
نبايد زيادي همش بزنيم چون نتيجه كار رو خراب ميكنه. همين كه مخلوط شه كافيه. ولي حتما بايد خوب مخلوط شه
 
 
 
 
تو سینی فر کاغذ روغنی میندازیم...لازم نیست چرب بشه...و خمیر رو توی سینی پهن میکنیم
 
این مواد دو برابر پف میکنه 
 
و توی فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدیم تا دور کیک طلایی یا قهوه ای روشن بشه
 
قانون پختش 15 دقیقه هست اما تا 20 دقیقه هم ممکنه بسته به فر شما طول بکشه
 
 
 
 
برای کرم روش باید  فقط از نوتلا استفاده کنید به این صورت که نوتلا رو روی کیک بکشید و بععد هم برش بزنید
 
اما من یه کار دیگه کردم که برای کسایی که نوتلاشون کمه یا در دسترس ندارن کارایی داشته باشه
 
به این صورت که :
 
50 گرم خامه صبحانه یا نصف پاکت خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بذارید تا داغ بشه و مواظب باشید اصلا نجوشه
 
و قبل از جوشیدن حرارت رو خاموش کنید 
 
بعد 50 گرم شکلات تلخ رو توش بریزید و خوب هم بزنید تا ذوب بشه در نهایت هم 1 تا 2 قاشق نوتلا بهش اضافه کنید
 
و مخلوط کنید   اگه نوتلا ندارین هم اشکال نداره میزان شکلات رو بیشتر کنید 
 
میتونید شکلات فندقی استفاده کنید
 
حالا این کرم رو روی کیک بریزید و بعد کیک رو به صورت مربع برش بزنید و با ترافل یا شکلات و ....تزیین کنید
 
نوش جان
 
 
 
 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاپ کورن


کیک باقلوا


کباب دل و جگر تابه ای


اسلایس شکلات و پتی بور






نظرات شما


افسانه :
سلام الی جون. نوتلا واقعا خوشمزه هست .خیلی دوسش دارم . مرسی با این دستور عالیتون.
**************************
سلام عزیزم خواهش میکنم
مامان پریناز :

الی جون اگه برای روش از شکلات و خامه استفاده کنیم که میشه همون حالت گاناش دیگه؟ بعد بنظرت شل نیست که وقتی رو کیک پهن کنیم از دورو بر بریزه پایینو کارو خراب کنه؟ چون من هر موقع گاناش ریختم رو کیک از بغلا شره کرد ریخت پایین از بس شل بود.
اشکال کارم کجاست عزیزم؟

---------------------------------------------------

عزیزم بله گاناش میشه

گاناش رو وقتی درست کردی اگه میخوای سفت بشه بذار یخچال سرد بشه دیگه شره نمیکنه

اما به نظر من همون شره هست که گاناش رو شیک و قشنگ میکنه و من خیلی این حالتشو دوست دارم

ميشاد :

الي جونننننننن مرسي ..نوتلا.. معمولن شكلات صبحانه ام هست
شكلات تخته اي نزاشتي درسته؟ از اين كاكايو كه توي سوپرماركت هست گزاشتي؟

---------------------------------------

خواهش میکنم عزیزم

نوتلا یه مارک شکلات فندقی صبحانه اس که از همه ی مارک ها خوشمزه تر و سالم تره

من ایرانیشو توصیه نمیکنم چون خیلییییییییییییییی شیرینه

شکلات تخته ای نمیخرم مععمولا شکلات 100 گرمی مارک لینت 98 درصد یا نستله یا دیری میلک یا گلکسی میخرم

اما ایرانیش هم هست میتونی بخری ارزونتره اما طعمش مثل خارجی ها نیست

تو ایرانی ها دریم شیرین عسل و آیدین خوبن...شکلات تخته ای هم میتونی بخری اما شیرینیش بیشتره

ميشاد :

سلام الي جان
الي اين شكلاتي كه گذاشتي شكلات تخته اي نيست ..درسته؟ اخه شكلات تخته اي بدون شعله(بن ماري) اب نميشه .
در ضمن بخاطر طعم فندق ،چند قاشق نوتلا به شكلات وخامه اضافه كردي؟

--------------------------------

سلام عزیزم

این نوتلا یه نوع شکلات صبحانه با طعم فندقه که اسم مارکش نوتلا هست و مارکهای ایرانی و خارجی دیگه هم داره

تو دستور اصلی فقط 5 قاشق نوتلا لازمه اما من نصفشو گاناش ریختم و نصفشو نوتلا یعنی 2 تا 2/5 قاشق

در ضمن طعم فندق نوتلا محشرش میکنه من که عاشقشم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: