الی بانو


این هم یه دستور خیلییییییییییییییییییی خوشمزه ی والنتاینی دیگه

این کاپ کیک هم خیلییییییییییییی راحته و هم به خاطر عطر و طعم نوتلا خیلی خوشمزه اس 

برای والنتاین یه ایده ی خوب محسوب میشه پس دست به کار بشید

مواد لازم برای کاپ کیک :دوستان من با نصف این مواد درست کردم و 10 کاپ کیک درست کردم یعنی این مواد

برای 18 تا 20 کاپ کیک کافیه

 

كره 100 گرم
 
شكر نصف ليوان
 
وانيل 1 ق چ
 
تخم مرغ 3 عدد
 
نوتلا 3 ق غ
 
شير يك چهارم ليوان
 
پودر كاكائو 3 ق غ 
 
آرد يك ليوان
 
بيكينگ پودر يك و يك چهارم ق چ
 
 
براي فيلينگ:
 
نوتلا 2 ق غ
 
 
براي فراستينگ:
 
خامه فرم گرفته 2 ليوان
 
نوتلا سه ق غ
 
 
همه مواد رو بذارید به دمای محیط برسن یعنی کره باید نرم باشه، نوتلا و تخم مرغ و... همینطور
 
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنید...فر رو روی 180 درجه روشن کنید و کپسول ها رو ههم داخل قالب کاپ کیک 
 
قرار بدید
 
کره رو خوب بزنید تا کرم مانند بشه...شکر و وانیل رو هم اضافه و خوب بزنید
 
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و خوب بزنید
 
 
 
 
نوتلا رو اضافه میکنیم...شما میتونید توی خونه نوتلا درست کنید...و هم بزنید تا بافتش شبیه موس بشه
 
شیر رو هم اضافه و مخلوط کنید
 
آرد و بیکینگ پودر و کاکائو الک شده رو به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید ...مخلوط مون بافتش شبيه به موسه
 
 
 
 
حالا از مایه کیک توی کپسول ها یا لاینرها میریزیم...توی هر کپسول یک قاشق یا 1 اسکوپ بستنی
 
و توی فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدیم یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد از دقیقه 20 حتما چک کنید
 
بافت کیک و پفش عالیه و بوی نوتلا و طعمش کاملا توش مشهوده
 
 
 
 
اجازه ميديم كاپ كيكها كاملا سرد شن
 
برای مغز نوتلاییش باید با یه چاقو یا اپل کرر(مغز کن سیب) وسط کاپ کیک ها یه حفره ایجاد میکنیم و توی حفره ها رو با نوتلا پر میکنیم
 
و اون تيكه كيكي كه جدا كرده بوديم رو سر جاش برميگردونيم
 
برای خامه ی روش هم : خامه رو فرم میدیم(حدود 15 دقیقه)...مبحث خامه فرم گرفته رو ببینید:اینجــــــــا
 
و وقتی فرم گرفت نوتلا رو اضافه و با قاشق کمی فولد می کنیم ... اگر مايليد رنگ ابر و بادي داشته باشيد زياد فولد نكنيد كه
 
نوتلا كامل توي خامه مخلوط نشه. نگران نباشيد طعمش نوتلايي باقي ميمونه.
 
توی قیف ماسوره گذاشته و خامه رو توی قیف میریزیم و خامه روی کیک میدیم...
 
 
 
 
خیلییییییییییییییی خوشمزه اس خیلییییییی
 
البته من همه ی کیک هامو خامه روش ندادم چون خیلی اهل خامه نیستیم .
 
والنتاین مبارک و نوش جان
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





رول اسفناج و تخم مرغ


کریسمس کوکیز


سوفله سیب زمینی


کیک ماست و گلاب






نظرات شما


باران :

سلام عزیزم نوتلا چی هس تا حالا نشنیدم

--------------------------

سلام

نوتلا شکلات صبحانه فندقیه که اسم مارکش این هست

فرناز :

به نظر خوشمزه میاد .باید درست کنم. مرسی گلم که از همه نوع موضوعات استفاده میکنی

------------------------------------------

عالیه حتما امتحان کن

خواهش میکنم دوستم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: