الی بانو


این غذا ابتکاریه

خیلی خیلی خوشمزه اس مطمئن باشید

من چون داشتم این غذا رو برای همسرجان درست میکردم که ببره سر کار برای ناهارش بخوره خیلی بدون فکر به عکس و این چیزا درست کردم و از 

مراحل کار عکس نگرفتم اما وقتی طعم غذا رو دیدم خیلیییییییییییییی خوشمزه اس یه عکس گرفتم البته یه تیکه ران کامل بود که همسر جان به فردای

خودش رحم نکرد و قسمت پایین ران و جای خوشمزه شو درسته قورت داد و برای عکس من همین یه تیکه موند 

 

مواد لازم:

ران مرغ:1 عدد  از هر جای مرغ میتونید  استفاده کنید اما ران چرب تر و نرم تره

سیب زمینی:2 عدد

نعنا و تره خشک

نمک و فلفل سیاه

کره:بین 25 تا 50 گرم بسته به علاقه خودتون...من کره گیاهی استفاده میکنم

پاپریکا مقداری

آب نارن یا لیمو ترش تازه:یا 1 عدد نارنج یا نصف یه لیمو ترش

مرغ و سیب زمینی(با پوست)رو با کمی آب و نمک و زردچوبه بذارید بپزه نه که خیلی له بشه هااااااااا

بعد تو تابه کره بریزید و سیب زمینی رو به قطعات کچک نصف کنید و با مرغ تو کره بذارید با حرارت ملایم خوب سرخ بشن

در نهایت روی غذا کمی نمک(شورش نکنید)و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پاپریکا و آب لیمو ترش تازه و سبزیجات خشک رو بپاشید

خیلییییییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه اس خیلیییییییییییییییییی

حتما امتحانش کنید

با نان باگت و خیارشور و گوجه محشره من خیلی دوست دارم

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک پودینگ موز


مافین پیتزا


خاگینه رولتی (قیقاناخ)


شور مخلوط






نظرات شما


سحر :

من به دستور بالا فلفل دلمه ای و پودر سیر و موسیر اضافه کردم مرغ رو هم تیکه تیکه کردم. فوق العاده خوشمزه شد
مزه جدیدی داره
خیلی ممنون

**********************************

به به حتما عالی شده...نوش جان

خواهش میکنم

شف شیوا :

حتما تست میکنم آبجی

-----------------------

حتما خوشت میاد دوست جون

مرضیه :

باز هم مثل همیشه خلاقیتی ساده و خوشمزه

--------------------------------------------

ممنونم دوست عزیز

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: