الی بانو


این هم یه دستور خوب دیگه برای والنتاین

خیلییییییییییییییییییی راحت و خوشمزهه 

خمیرش  خیلی خوش قلق هست و نتیجه اش عالیه

 

با این خمیر دوتا پیتزا قلبی نسبتا بزرگ و 3 تا 4 تا پیراشکی یا یک پیتزا قلبی یا گرد یا مربعع متوسط درست میشه

 

*مواد لازم برای تهیه خمیر:

 

شیر:1 لیوان

 

خمیرمایه:1 قاشق غذاخوری

 

نمک:1 قاشف چ خ

 

روغن:1/2 پیمانه

 

آرد:تا وقتی خمیر به دست نچسبه و سفت و خشک هم نباشه(برای من حدود 2/5 پیمانه آرد مصرف شد)

 

یه نکته بگم :این خمیر رو اگه یه روز قبل درست کنید و بعد از ور اومدن یه شب تو یخچال بذارید کیفیتش چند برابر میشه

 

ابتدا شیر و نمک رو مخلوط کنید و خمیرمایه رو روی شیر پاشیده و 15 دقیقه زمان بدید که پف کنه

 

(اگه خمیر مایه فوری باشه 1 دقیقه زمان کافیه)

 

بعد روغن رو اضافه کنید

 

 

 

حالا آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه و یه خمیر لطیف بشه و 5 تا 10 دقیقه ورز بدید

 

 

خمیر رو توی ظرف چرب شده بذارید و روشو بکشید و به مدت دو ساعت یه جای گرم بذارید تا حجمش دوبرابر بشه

 

این از خمیر

 

 

 

بعد از دوساعت:البته جمعش کردم با دست چون تا بالای کاسه اومده بود

 

 

حالا روی خمیر رو بپوشونید و یه شب تا ظهر تو یخچال بذارید

 

کلا این خمیر و روز قبل باید درست کنید که کیفیتش خیلیییییییییییییییییییییییی بهتر میشه

 

البته اگه عجله دارید همون دوساعت ور اومدن کافیه اما اینطوری خیلی بهتر میشه

 

این هم بعد از گذشت یک شب یعنی از 11 شب قبل تا 12 ظهر روز بعد

 

 

 

 

خب حالا سینی فر رو آرد پاشی کنید و خمیر رو نصف کرده و تو سینی بذارید و روی خمیر و دستتون هم آرد بپاشید

 

و خمیر رو به قطر نیم سانت پهن کنید...نیم سانت خوبه چون پف میکنهه مگر اینکه خودتون ضخیم تر بخواید

 

فر رو هم روی 180 درجه روشن کنید

 

 

 

 

 

 

سپس با کمک چاقوی تیز یک قلب از خمیر در بیارید با خمیر اضافه هم میتونید یه پیتزای کوچیک یا پیراشکی درست کنید

 

 

 

 

 

 

 

روی خمیر رو  سس گوجه یا سس سیر بمالید طوری که از لبه ها کمی بدون سس بمونه

 

 

 

 

کمی پنیر پیتزا بریزید

 

 

 

 

برای مواد روش من سوسیس و قارچ رو تفت دادم و روی خمیر چیدم بعد فلفل دلمه نگینیو گوجه نگینی و پیاز خلالی روش چیدم

 

و روی مواد پیتزا به ترتیب پودر سیر و فلفل سیاه و پونه و ریحان و رزماری خشک و آویشن و پاپریکا پاشیدم

 

 

 

 

کمی پنیر هم روی مواد ریختم و 15 دقیقه توی فر گذاشتم

 

 

 

 

بعد از 15 دقیقه پیتزا رو در بیارید و دوباره پنیر پیتزا روش بریزید و باز 5 تا 7 دقیقه و تا زمانی که پنیر آب بشه تو فر بذارید

 

من متاسفانه پنیر مخصوص پیتزام که ترکیبی از چند نوع پنیر بود تموم شد و مجبور شدم پنیر ورقه پروسس روش بچینم

 

که خوب آب نشد اما خوشمزه بود

 

پنیر پیتزای من : ترکیبی از پنیر چدار و گودا و پارمسان و موتزارلا و پروسس 

 

 

 

 

بسیار خوشمزه و عشقولانه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کدو سبز شکم پر


تمپر کردن شکلات


عدس پلو با کلم


کیک جنگل سیاه(black forest cake)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: