مریــــــــــــــــم بانو


یادم نمیاد دستور این پلوی معطر رو از کدوم سایت خارجی برداشتم فقط میدونم این غذا مربوط به منطقه اورشلیم هست. کافیه یکبار امتحانش کنید.طعم و عطر و مزه این غذا هیچوقت فراموشتون نمیشه. عالی هست. من و همسری که خیلی خوشمون اومد.

 

مواد لازم:

 

ران مرغ..................... به تعداد لازم

پودر هل.................... ا ق چ

چوب دارچین..............4 عدد

میخک..................... 12عدد

روغن مایع...............4 ق غ

نمک.................... 1 ق غ

فلفل سیاه............ یک چهارم ق چ

برنج....................2 پ

زرشک .............50 گرم

آب...................4 پیمانه

پیاز داغ............3 عدد متوسط خلالی

سبزی خرد شده شامل شوید و جعفری..............100 گرم

 

طرز تهیه:

 

مرغ را به ادویه ها و نمک و فلفل  و کمی روغن آغشته کنید. سبزی را خرد ( من از سبزی خشک استفاده کردم. کمی هم پونه کوهی داخلش ریختم) و زرشک را در آب داغ خیس کنید.

 

 

در یک تابه پیاز را با حرارت ملایم کاراملی کنید.

تابه دیگری را روی حرارت ملایم مایل به زیاد بزارید. وقتی داغ شد مرغ را به همراه ادویه ها اضافه کنید.

 

 

وقتی دو طرف مرغ طلایی شد از تابه خارج کنید و برنج را به تابه اضافه کنید و خوب تفت بدهید. اگر روغن کم بود اضافه کنید.

 

 

زرشک و سبزی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا با برنج مخلوط بشه.

 

 

پیاز داغ رو اضافه کنید

 

 

مرغها را روی برنج بچینید.

 

 

در آخر آب ترجیحا داغ رو هم اضافه کنید.

 

 

حرارت را روی ملایم مایل به کم تنظیم کنید. یک دمی دور در ظرف بپیچید و برای یکساعت دم کنید. لازم نیست صبر کنید تا آب بخار بشه و بعد شعله رو کم کنید.بلافاصله بعد از اضافه کردن آب حرارت رو کم و از دم کنی استفاده کنید.

 

نکته: میزان آب مصرفی برای هر نوع برنجی متفاوت هست. برای همین من اول از نصف آب استفاده کردم. نیم ساعت بعد از پخت برنج رو چک کردم و چون خوب نرم نشده بود باز آب داغ اضافه کردم.

 


 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آیس تی مرکبات


کاچی شیر


سس دولسه دلچه مخصوص کیک و...


شیر زعفران






نظرات شما


تینا :
به نظرخوشمزه میاد ولی میشه ازپودرمیخک ودارچین استفاده کرد؟
************************************************************
سلام
بله میشه...فقط عطر و رنگش بیشتر میشه
eli :

سلام،ذکرنکردیدکه ایا ازقبل برنج رو خیساندیدیاپخته کمی؟

-------------------------------

سلام برنج فقط خیسانده شده و  از قبل پخته نشده

سمیه :

مامان ارشیدا جون میخک رو هم باید جدا کرد یا در اثر پختن نرم میشه
بعد میشه لطف کنی مدل دوربینت رو بگی

 

*************

 

عزیزم میخک باید باشه تا عطر خودش رو به غذا بده

دوربین من پاناسونیک هست

سمیه :

بنظر خوشمزه میاد دوست دارم درست کنم
فقط سوالم اینه که میخک وچوب دارچین رو همین طور درسته بریزیم تو غذا
اونوقت توخوردن اذیت نمی کنه

 

****************

 

حتما امتحانش کنید عالیه

اما در مورد سوالتون:چوب دارچین رو موقع سرو به راحتی میتونید جدا کنید.

مونا :

آرشیدا جون با سینه نمیشه درست کرد؟به نظرم باید خوشمزه باشه

----------------------------------

عزیزم با سینه مرغ هم میشه فرقی نداره

حتی میتونی سینه مرغ رو توش ریز ریز بریزی