یادم نمیاد دستور این پلوی معطر رو از کدوم سایت خارجی برداشتم فقط میدونم این غذا مربوط به منطقه اورشلیم هست. کافیه یکبار امتحانش کنید.طعم و عطر و مزه این غذا هیچوقت فراموشتون نمیشه. عالی هست. من و همسری که خیلی خوشمون اومد.
مواد لازم:
ران مرغ..................... به تعداد لازم
پودر هل.................... ا ق چ
چوب دارچین..............4 عدد
میخک..................... 12عدد
روغن مایع...............4 ق غ
نمک.................... 1 ق غ
فلفل سیاه............ یک چهارم ق چ
برنج....................2 پ
زرشک .............50 گرم
آب...................4 پیمانه
پیاز داغ............3 عدد متوسط خلالی
سبزی خرد شده شامل شوید و جعفری..............100 گرم
طرز تهیه:
مرغ را به ادویه ها و نمک و فلفل و کمی روغن آغشته کنید. سبزی را خرد ( من از سبزی خشک استفاده کردم. کمی هم پونه کوهی داخلش ریختم) و زرشک را در آب داغ خیس کنید.

در یک تابه پیاز را با حرارت ملایم کاراملی کنید.
تابه دیگری را روی حرارت ملایم مایل به زیاد بزارید. وقتی داغ شد مرغ را به همراه ادویه ها اضافه کنید.

وقتی دو طرف مرغ طلایی شد از تابه خارج کنید و برنج را به تابه اضافه کنید و خوب تفت بدهید. اگر روغن کم بود اضافه کنید.

زرشک و سبزی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا با برنج مخلوط بشه.

پیاز داغ رو اضافه کنید

مرغها را روی برنج بچینید.

در آخر آب ترجیحا داغ رو هم اضافه کنید.

حرارت را روی ملایم مایل به کم تنظیم کنید. یک دمی دور در ظرف بپیچید و برای یکساعت دم کنید. لازم نیست صبر کنید تا آب بخار بشه و بعد شعله رو کم کنید.بلافاصله بعد از اضافه کردن آب حرارت رو کم و از دم کنی استفاده کنید.
نکته: میزان آب مصرفی برای هر نوع برنجی متفاوت هست. برای همین من اول از نصف آب استفاده کردم. نیم ساعت بعد از پخت برنج رو چک کردم و چون خوب نرم نشده بود باز آب داغ اضافه کردم.


