پیرو ترجمه رسپی ها این هم یک رسپی عالیه دیگه
دوستایی که این دستورا رو امتحان میکنن سععی کنید عکسش رو برای ما ایمیل کنید ممنونم
info@chefartist.ir
مواد لازم:
برای گردو کاراملی :
گردو خرد شده=1/2 پیمانه
شکر =1/4 پیمانه
نمک=2 قاشق چایخوری سرخالی
برای سالاد :
اسفناج= 1 دسته 6 تا 7 برگی تازه
بلو چیز = 3 قاشق غذاخوری
زغال اخته یا البالو خشک =3 قاشق غذاخوری
جعفری یا تره فرنگی تازه خرد شده =2 قاشق غذا خوری
شلیل 3 عدد
گردو کاراملی=1/4 پیمانه
برای سس مرکبات سرکه ای
آب گریپ فروت (بازاری یا تازه فشرده )=2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال تازه= 1/4 پیمانه
شکر ریز دانه=2 قاشق چای خوری
سرکه سفید=2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون=2 قاشق غذا خوری
نمک=2 قاشق چایخوری سرخالی
گردو و شکر و نمک را در تابه ی داغ ریخته و حرارت را کمی کمتر از متوسط بذارید و مدام هم بزنی تا کم کم شکر ذوب بشه
مواظب باشید گردو و شکر نسوزه همین که شکر ذوب و کاراملی بشه کافیه
و توی یه بشقاب شیشه ای بریزید و کنار بذارید تا خنک بشه
اسفناج رو توی ظرف سرو بریزید و بلو چیز رو روش بریزید
زغال اخته خشک یا البالو خشک رو هم اضافه کنید
تره فرنگی رو ریز ریز کنید و به سالاد اضافه کنید
شلیل رو با پوست به اسلایس های تقریبا ضخیم تقسیم کنید
و روی سالاد بچینید
گردوهای کاراملی رو هم اضافه کنید
برای سس مرکبات سرکه ای
در یک کاسه کوچک، آب گریپ فروت، آب پرتقال، شکر، سرکه سفید، روغن زیتون و نمک رو با هم مخلوط کنید
قبل از سرو سالاد سرکه رو کم کم روی سالاد بریزید
لذتبخشه
یامیییییییییییییی