الی بانو


پیرو ترجمه رسپی ها این هم یک رسپی عالیه دیگه

دوستایی که این دستورا رو امتحان میکنن سععی کنید عکسش رو برای ما ایمیل کنید ممنونم

info@chefartist.ir

مواد لازم:

برای گردو کاراملی :
 
گردو خرد شده=1/2 پیمانه
 
شکر =1/4 پیمانه
 
نمک=2 قاشق چایخوری سرخالی
 
برای سالاد :
 
اسفناج= 1 دسته 6 تا 7 برگی تازه
 
بلو چیز = 3 قاشق غذاخوری 
 
زغال اخته یا البالو خشک =3 قاشق غذاخوری
 
جعفری یا تره فرنگی تازه خرد شده =2 قاشق غذا خوری 
 
شلیل 3 عدد
 
گردو کاراملی=1/4 پیمانه
 
برای سس مرکبات سرکه ای
 
آب  گریپ فروت (بازاری یا تازه فشرده )=2 قاشق غذاخوری
 
آب پرتقال تازه= 1/4 پیمانه
 
شکر ریز دانه=2 قاشق چای خوری
 
سرکه سفید=2 قاشق غذا خوری 
 
روغن زیتون=2 قاشق غذا خوری 
 
نمک=2 قاشق چایخوری سرخالی
 
گردو و شکر و نمک را در تابه ی داغ ریخته و حرارت را کمی کمتر از متوسط بذارید و مدام هم بزنی تا کم کم شکر ذوب بشه 
 
مواظب باشید گردو و شکر نسوزه همین که شکر ذوب و کاراملی بشه کافیه
 
و توی یه بشقاب شیشه ای بریزید و کنار بذارید تا خنک بشه
 
 
 
 
 
 
 
اسفناج رو توی ظرف سرو بریزید و بلو چیز رو روش بریزید
 
 
 
 
زغال اخته خشک یا البالو خشک رو هم اضافه کنید
 
 
تره فرنگی رو ریز ریز کنید و به سالاد اضافه کنید
 
 
 
شلیل رو با پوست به اسلایس های تقریبا ضخیم تقسیم کنید
 
 
و روی سالاد بچینید
 
 
گردوهای کاراملی رو هم اضافه کنید
 
 
 
 
 
 
برای سس مرکبات سرکه ای
 
در یک کاسه کوچک، آب گریپ فروت، آب پرتقال، شکر، سرکه  سفید، روغن زیتون و نمک رو با هم مخلوط کنید
 
 
 
قبل از سرو سالاد سرکه رو کم کم روی سالاد بریزید
 
 
لذتبخشه
 
 
 
 
 
یامیییییییییییییی
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه کباب زعفرانی


میکادو با پودر پسته


ناز خاتون


نوشیدنی شیر و سیب






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: