الی بانو


این هم یک دستور ترجمه شده ی دیگه

علت اینکه من این دستورا رو تو سایت میذارم اینه که اگه  یه روزی این سایت رو گم کردم یا پرید یا فیلتر شد یا پولی شد

دستوراشو داشته باشم و امتحانشون کنم

این دسر هم خیلی سالمه و هم خیلی شیک و زیبا و حتما خوشمزه

مواد لازم برای پر کردن داخل سیب

ماست شیرین= 1 فنجان

نارگیل شیرین خرد شده یا رنده شده = 6 قاشق غذاخوری 
 
زغال اخته خشک یا البالو خشک= 3 قاشق غذاخوری 
 
سیب سرخ ( و یا از نوع مورد علاقه خود را از سیب)=2  عدد
 
لیمو ترش تازه=1 عدد
 
برای توپینگ :
 
نارگیل شیرین رنده شده یا پودر نارگیل=4 قاشق غذاخوری 
 
گرانولا یا فندق یا بادام خرد شده=4 قاشق غذاخوری 
 
گردو  خرد شده=3 قاشق غذاخوری 
 
دارچین=2 تا 4 قاشق چ خ
 
شربت افرا یا هر شربتی که تو خونه دارید مثل شیره یا شربت شکر یا کارمل =4 قاشق غذاخوری 
 
 
 
 
در یک کاسه متوسط ماست رو بریزید
 
 
 
 
زغال اخته خشک یا البالو خشک یا حتی قیصی ریز خرد شده رو بهش اضافه کنید
 
 
 
نارگیل یا پودر نارگیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
 
 
 
 
 
 
سیب ها رو از وسط نصف کنید  و  داخلشون رو گود کنید و مواظب باشید سیب خرد نشه
 
 
 
 
اب لیمو ترش رو داخل سیب ها بچکونید 
 
 
 
و از فیلینگ اماده شده توی سیب ها ریخته تا پر بشن
 
 
 
 
 
روی فیلینگ پودر نارگیل یا نارگیل تازه رنده شده بریزید
 
 
گرانولا یا هر مغزی دوست دارید رو خرد کرده و روی پودر نارگیل بریزید
 
 
حالا پودر دارچین رو روی مواد بپاشید
 
 
 
گردو رو هم اضافه کنید
 
 
قبل از سرو شربت رو روی دسر بریزید
 
نوش جان
 
این دسر برای 4 نفر مناسبه
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





پای سیب قالبی


شیرینی هلالی فندقی


همچنان به عشق شما...........


حلوا شیر زعفرانی






نظرات شما


هستی :
ایده جالبی بود
ممنون