رسیپی ترجمه شده از این لینک www.couponclippingcook.com/valentine-heart-pizza/
شما میتونید کامل ترجمه کنید...من فقط کلی ترجمه کردم که کاملا مفهوم رسیپی دستتون بیاد
دوستان شما با هر خمیری که میتونید این پیتزا رو درست کنید
و از هر موادی دارید میتونید استفاده کنید اصل کار و هدف من شکل قلبی این پیتزا هست که برای والنتاین خیلی مناسبه
مقدار این خمیر 3 تا پیتزا قلبی بزرگ و متوسط و کوچیک به شما میده
مواد لازم:
برای خمیر پیتزا:
1 قاشق چای خوری مخمر یا مخمر فوری
1/5 فنجان آب گرم
4 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری نمک
3/1 فنجان روغن زیتون
برای پیتزا :
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 فنجان سس گوجه فرنگی
1 فنجان برش گوجه فرنگی ( کنسرو )
1 قاشق چای خوری پودر سیر
1 قاشق چای خوری سیاه فلفل
پونه کوهی 1 قاشق چای خوری خشک
ریحان خشک شده 1 قاشق چای خوری
8 اونس پنیر موزارلا ( 4 اونس رنده شده، 4 اونس قطعه قطعه ) هر اونس مساوی با 30 گرم هست
3 برش از پنیر سوئیسی
6 تکه ژامبون
1 بهار تازه رزماری
1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق غذا خوری ریحان تازه خرد شده
آب را در کاسه کوچیک یا فنجان اندازه گیری گرم( ولرم نباشه) ریخته مخمر هم اضافه کرده و کنار بذارید
آرد و نمک رو در کاسه مخلوط کن یا همزن ریخته و روی دور کند روشن کنید
روغن زیتون اضافه شده و هم بزنید تا زمانی که با آرد مخلوط بشه
مخلوط آب و مخمر رو اضافه و فقط در حدی ترکیب کنید که خمیر بشه
خمیر رو توی یه کاسه دیگه ورز بدید از همه طرف خوب ورز بدید
توی کاسه دیگه روغن زیتون بریزید و خمیر رو به شکل توپ توی کاسه بذارید و روش رو کامل با سلفون بپوشونید
و توی یخچال به مدت حداقل 24 ساعت بذارید اگه 3 یا 4 روز بذارید تویخچال بهتره
برای پیتزا 1/2 از خمیر رو بردارید
فر رو روی 500 درجه فارنهایت روشن کنید
تابه رو با روغن زیتون چرب کنید و خمیر پیتزا رو گرد و پهن کنید و این کار رو ادامه بدید تا خمیر نازک بشه و به شکل
یک قلب بزرگ درش بیارید
روی خمیر سس گوجه بکشید طوری که از هر طرف 2/5 سانت از خمیر بدون سس بمونه
در مرحله بعد گوجه های ورقه شده رو اضافه کنید
سپس پودر سیر و فلفل سیاه و ریحان خشک و پونه کوهی رو روی این مواد بپاشید
پنیر موتزارلا رو اضافه کنیدو پنیر سوئیسی هم به شکل ورقه های درشت روی بقیه مواد بچینید و بعد ژامبون رو به شکل ورقه های بزرگ و متوسط
برش بدید و روی مواد بچینید
حالا برگ های رزماری رو از ساقه جدا و به همراه ریحان خرد شده روی مواد پیتزا بریزید
و در نهایت پنیر پارمزان رنده شده رو روی مواد بپاشید
و در فر بذارید تا وقتی که پنیر ذوب بشه و کناره های پیتزا پخته و پوسته ی پیتزا قهوه ای طلایی بشه
حدود 10 دقیقه طول میکشه
برای دوتا پیتزای متوسط و کوچک به ترتیب زیر عمل کنید
خمیر رو روی سینی به شکل قلب متوسط و کوچک پهن کنید و روی اونا روغن زیتون بریزید
روی قلب متوسط موتزارلای تازه و کدو سبز و پاپریکا و گوجه های ورقه شده بچینید (شما هرچی دوست دارید بریزید)
و روی قلب کوچک تخم مرغ نیمرو و موتزارلای تازه و فلفل دلمه ای قرمز خشک یا پاپریکا بریزید و در فر بذارید
نوش جان