الی بانو


رسیپی ترجمه شده از این لینک www.couponclippingcook.com/valentine-heart-pizza/

شما میتونید کامل ترجمه کنید...من فقط کلی ترجمه کردم که کاملا مفهوم رسیپی دستتون بیاد

دوستان شما با هر خمیری که میتونید این پیتزا رو درست کنید

و از هر موادی دارید میتونید استفاده کنید اصل کار و هدف من شکل قلبی این پیتزا هست که برای والنتاین خیلی مناسبه

مقدار این خمیر 3 تا پیتزا قلبی بزرگ و متوسط و کوچیک به شما میده

مواد لازم:

برای خمیر پیتزا:
 
1 قاشق چای خوری مخمر یا مخمر فوری
1/5  فنجان آب گرم
4 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری نمک 
3/1 فنجان روغن زیتون
 
برای پیتزا :
 
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 فنجان سس گوجه فرنگی
1 فنجان برش گوجه فرنگی ( کنسرو )
1 قاشق چای خوری پودر سیر
1 قاشق چای خوری سیاه فلفل
پونه کوهی 1 قاشق چای خوری خشک
ریحان خشک شده 1 قاشق چای خوری
8 اونس پنیر موزارلا ( 4 اونس رنده شده، 4 اونس قطعه قطعه ) هر اونس مساوی با 30 گرم هست
3 برش از پنیر سوئیسی
6 تکه ژامبون
1 بهار تازه رزماری
1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق غذا خوری  ریحان تازه خرد شده
 
 
 
 
 
آب را در کاسه کوچیک یا فنجان اندازه گیری گرم( ولرم نباشه) ریخته مخمر هم اضافه کرده و کنار بذارید
 
 
 
 
آرد و نمک رو در کاسه مخلوط کن یا همزن ریخته و روی دور کند روشن کنید
 
 
 
 
روغن زیتون اضافه شده و هم بزنید تا زمانی که با آرد مخلوط بشه
 
 
 
 
 
مخلوط آب و مخمر رو اضافه و فقط در حدی ترکیب کنید که خمیر بشه
 
 
 
 
خمیر رو توی یه کاسه دیگه ورز بدید از همه طرف خوب ورز بدید
 
توی کاسه دیگه روغن زیتون بریزید و خمیر رو به شکل توپ توی کاسه بذارید و روش رو کامل با سلفون بپوشونید
 
و توی یخچال به مدت حداقل 24 ساعت بذارید اگه 3 یا 4 روز بذارید تویخچال بهتره
 
 
 
 
برای پیتزا  1/2 از خمیر رو بردارید
 
فر رو روی 500 درجه فارنهایت روشن کنید
 
تابه رو با روغن زیتون چرب کنید و خمیر پیتزا رو گرد  و پهن کنید و این کار رو ادامه بدید تا خمیر نازک بشه و به شکل
 
یک قلب بزرگ درش بیارید
 
 
 
 
 
روی خمیر سس گوجه بکشید طوری که از هر طرف 2/5 سانت از خمیر بدون سس بمونه
 
 
 
 
در مرحله بعد گوجه های ورقه شده رو اضافه کنید
 
 
 
 
سپس پودر سیر و فلفل سیاه و ریحان خشک و پونه کوهی رو روی این مواد بپاشید
 
 
 
 
پنیر موتزارلا رو اضافه کنیدو پنیر سوئیسی هم به شکل ورقه های درشت روی بقیه مواد بچینید و بعد ژامبون رو به شکل ورقه های بزرگ و متوسط 
 
برش بدید و روی مواد بچینید
 
 
 
 
 
 
حالا برگ های رزماری رو از ساقه جدا و به همراه ریحان خرد شده روی مواد پیتزا بریزید
 و در نهایت پنیر پارمزان رنده شده رو روی مواد بپاشید
 
 
 
 
 
و در فر بذارید تا وقتی که پنیر ذوب بشه و کناره های پیتزا پخته و پوسته ی پیتزا قهوه ای طلایی بشه
 
حدود 10 دقیقه طول میکشه
 
 
 
 
برای دوتا پیتزای متوسط و کوچک به ترتیب زیر عمل کنید
 
خمیر رو روی سینی به شکل قلب متوسط و کوچک پهن کنید و روی اونا روغن زیتون بریزید
 
 
 
 
روی قلب متوسط موتزارلای تازه و کدو سبز و پاپریکا و گوجه های ورقه شده بچینید (شما هرچی دوست دارید بریزید)
 
و روی قلب کوچک تخم مرغ نیمرو و موتزارلای تازه و فلفل دلمه ای قرمز خشک یا پاپریکا بریزید و در فر بذارید
 
 
 
 
 
نوش جان
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکو کدو و بادمجان


تیرامیسو لیوانی


ذرت مکزیکی


کیک انار






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: