الی بانو


این کیک فنجونی یه جورایی رژیمی محسوب میشه

انقدرررررررررررر این کیک خوشمزه اس که حتماااااااااااااااااا شما رو شیفته ی خودش میکنه

عطر ارده و طعم عالیش بی نظیره

 

مواد لازم:

آرد:5 قاشق غ خ 

ارده:2 قاشق غ خ

شیره انگور یا خرما:4 تا 5 قاشق غ خ

بیکینگ پودر:1 قاشق م خ

تخم مرغ:1 عدد

 

تخم مرغ و شیره رو 2 تا 3 دقیقه خوب بزنید تا یکدست بشه بعد ارده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید

آرد و بیکینگ پودر رو با الک به مایع اضافه کنید و با قاشق مخلوطش کنید

 

 

از مایه کیک توی لیوان ها بریزید طوری که 1/3 یا 1/2 لیوان رو پر کنه 

لیوان ها رو داخل قابلمه قرار بدید و داخل قابلمه آب بریزید تا به نصفه ی لیوان ها برسه 
 
قابلمه رو روی حرارت متوسط روی بزرگترین شعله ی گاز قرار بدید (بدون در) و اجازه بدید تا آب بجوش بیاد 
 
سپس در قابلمه رو با دمکنی بپوشونید و روی قابلمه قرار بدید 
 
به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بذارید بپزه
 
بعد از گذشت 15 دقیقه زیر قابلمه رو خاموش کنید ولی درش رو باز نکنید.بعد از 10 دقیقه در قابلمه رو هم باز کنید
 
 
 
 
 
نوش جان
 
با یه لیوان شیر یا یه فنجون قهوه یا چای با هرسه خوشمزه میشه
 
 
 
 
 
 
همینطور که دیدید بافت بسیار عالی داره


به شما پیشنهاد میکنیم :





شکلات مغزدار


اردور بادمجان


پیتزای مرغ خانگی


لیدی فینگر






نظرات شما


خزر :
سلام.ببخشید می خواستم ببینم میشه این کیکو تو فر هم درست کرد؟
***************************************
سلام بله میشه
fateme :

سلام الی جان
من این کیک رو خیلی دوست دارم... کیک فنجونی کاکائویی رو درس کردم همه دوسش داشتن خودم هم خیلی خوشم اومد... حالا میخوام این مدل رو درست کنم.... فقط یه سوال اگه بخوای ارده بریزی و بجای شیره انگور شکر بریزی خوب میشه؟ اخه کیک خیلی شیرین باشه دوس ندارم....

*****************************************

سلام عزیزم

نوش جان دوستم...بله میتونی شکر بریزی مشکلی نیست

m_salar :

وااااااااای رفتم درستش کنم دیدم هم ارد داریم وهم ارده ولی تخم مرغمون تموم شده بود راستی با تخم اردک میشه درست کرد

 

****************

تخم اردک بوی زخم داره فامیل جان. نمیشه

مهمان :

کیک جذابیه واسون
حتما باید با همزن برقی مخلوط شه؟

-------------------------------

نه عزیزم با همزن دستی یا قاشق یا چنگال هم میشه

مريم :
ممنونم عزيزم
l مريم :

سلام عزيزم از کيکتون خيلي خوشم آومدولي حيف تعدادشون خيلي کمه.اگه دو برابرش کنم دستور پختش چطور ميشه؟

--------------------------------------------

سلام عزیزم

مواد رو هر چند برابر میخوای بکنی مهم نیست فقط تعداد لیوانی که استفاده میکنی بیشتر میشه

روش همینه

برای دوبرابر کردن دقیقا مواد رو 2 برابر کن و 6 تا لیوان برای مایه کیک استفاده کن

laresa123 :

الی جون عالیه .......
دستت درد نکنه توی یخچال شیره انگور دارم خوبه حتما اینو درست میکنم
عزیزم شیر نمیخواد

-----------------------------------------

 

خواهش میکنم دوست عزیزم

نه چون شیره رقیقه شیر نمیخواد مگر اینکه ارد رو بیشتر کنی

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: