الی بانو


این دسر رو قبلا در این قسمت آموزش دادیم :اینجــــــــــــــــــــــــــــــا

فقط عکساشو برای ایده گذاشتم

ژله ی پایه من ژله سیب و آلوئه ورا و ژله آناناس هست که با بستنی و آب جوش مخلوط کردم

ژله های رنگی هم توت فرنگی و لیمو و بلوبری و انار هستن

اون ژله لیوانی ها هم از باقیمونده مواد دسرهای اصلی هستند که دستورشو براتو میذارم

سوالی داشتید بپرسید دوستان

 

 

 

 

 

این هم مراحل کار:

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیراشکی کرم دار


خورش هویج و آلو


بورک برنج


بادمجان سرخ شده با سس انار






نظرات شما


نادیا :
سلامجغ میشه بگید روی تیکه های ژله چی ریختید?!
************************
سلام
ترافل و شکلات چیپسی
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: