الی بانو


این دستور رو از شف طیبه عزیز یاد گرفتم

دستور خیلی راحت و خوشمزه ای هست

و به اگه از شکلات مرغوب استفاده کنید نتیجه بسیار ععالی هست

البته باید از عشاق شکلات باشید تا از عشاق این چاکلت لاوا کیک که که یه دسر فرانسوی هست بشد

گرچه آمریکایی ها ادعای درست کردن این دسر رو دارن

مواد لازم:

شکلات تلخ:60 گرم

آرد:1 قاشق غ خ

شکر:2 قاشق غ خ

وانیل:1 قاشق چ خ

تخم مرغ: 1عدد کامل و یک زرده تخم مرغ

کره:40 گرم

پودر قهوه فوری:1/2 قاشق چ خ

آرد و پودر کاکائو برای کف قالب

فر را روی دمای 210 درجه روشن کنید

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید و کره نرم شده و قهوه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه

 

 

 

تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل  5 دقیقه با همزن بزنید تا سفید بشه و حجمش دوبرابر بشه

 

 

مایه تخم مرغ رو به شکلات اضافه و مخلوط کنید

 

 

همزن رو خاموش کنید و کنار بذارید دیگه لازمش نداریم

آرد رو روی مایع شکلاتی حتمــــــــــــــــــــــــــا الک کنید(غیر از این نباشه هاااا)و با قاشق آرام به شکل دورانی مخلوط کنید

 

 

 

 

کف قالب که میتونه رمکین یا قوطی کنسرو یا ظرف نشکن یا قالب مافین باشه رو با کره چرب کنید و با الک پودر کاکائو بپاشید

 

 

از مایه کیک توی قالب بریزید طوری که 2/3 قالب رو پر کنه و توی فر به مدت 7 تا 10 دقیقه (نه بیشتـــــــــــــــر وگرنه کیک تحویل میگیرید)بذارید

بعد از فر دربیارید و 5 دقیقه بعد با چاقو دورشو آزاد کنید و  از قالب خارج کنید

 

 

 

وقتی اولین تیکه رو میکنید با یه فوران از شکلات مذاب روبرو میشید که محشره

واییییییییییییییییییییییی عاشقشم در حد مــــــــــــــــرگ

 

 

 

 

 

نوش جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





تزیین ساده خیار


چیز کیک انار لیوانی


میز ولنتاین(عکس)


شیرینی نعلی






نظرات شما


نگاتیو :
منم پختمش خیلی خوب شد.... ممنون
فقط مایع که آماده شد ازمن شل تر از عکس شما شد... آردش و بیشتر کردم اشکال ن اره...

***************************************
نوش جان عزیزم
نه مشکلی نیست
جذب آردها متفاوته عزیزم
الهام :

وای من عاشق این کیکم. مرسی عزیزم.

***************************************************

خواهش میکنم دوستم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: