الی بانو


سلام دوستای عزیزم

دارم کم کم دستورای عید رو تکمیل میکنم امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید یا دعای خیری هم برای ما بکنید

این شیرینی ها جز اون شیرینی هایی هست که حتی یه کسی که تاحالا شیرینی درست نکرده هم میتونه از عهده اش بربیاد و

نتیجه اش هم عالیه و طعم خیلی عالی و خوبی دارن و خیلی حرفه ای به نظر میان

مواد لازم برای 15 تا شیرینی:

کره:60 گرم

آرد:نصف پیمانه

وانیل:1/4 قاشق چ خ

پودر گردو:1/3 پیمانه (من مخلوط پودر گردو و بادام ریختم و عالی شد)

گردو برای روی شیرینی ها

پودر قند:1/3 یا 1/4 پیمانه

کره رو بذارید به دمای محیط برسه و نرم بشه

فر روی 180 درجه روشن کنید

کره و وانیل و پودر قند رو خوب بزنید تا کرمی بشه

 

 

آرد و پودر گردو رو اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر یکدست درست بشه

 

 

 

از خمیر به اندازه 2/5 سانتی متر توی دستتون گرد کنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله ی 3 سانتی متر بچینید

و از مغز گردوها روی شیرینی فشار بدید تا کمی توی شیرینی فرو بره

در ضمن لازم نیست سینی رو چرب کنید همون کاغذ روغنی کافیه

 

 

و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا زمینی که زیر شیرینی طلایی بشه توی فر بذارید

 

 

خیلییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه ان

درست نکنید از کفتون رفته هاااااااااااااااا

 

 

 

 

 

 

نوش جان

این هم شیرینی گردویی با تزیین شکلات چیپسی و ترافل و بادام

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا انجیر


کیک اسنیکرز (snickers cake)


ساندویچ رست چیکن


خورش آلوچه






نظرات شما


سارا :
سلام این شیرینی داخلش نرمه یا کلا خشکه؟
*****************************************************
سلام بافتش نه خشکه نه نرم حالت تردی داره که تو دهن آب میشه و بسیار خوشمزه اس
sm :
آهاا درسته ،متوجه شدم ، باازم دست شما درد نکنه، دوسشون داشتم
:) :*
************************
خواهش میکنم دوست عزیز
sm :
سلاام دست شما درد نکنه خیلی عالیه، من درستش کردم ولی ترد شده، دلیلش چیه؟ باید نرم باشه یا خشک ؟
************************************
سلام نوش جان
زیادتر از حد مجاز در فر مونده برای همین خشک شده
هیچوقت موقع پخت کوکی و شیرینی گول نرمی اونا رو وقتی هنوز تو فر هستن نخورید به محض هوا خوردن خشک میشن
باید دقیقا مطابق با زمان و وقتی زیرشون کمی طلایی شد فر رو خاموش کنید
اولش خیلی نرم و به نظر نپخته میان اما کمی که سرد شدن شکلشون و بافتشون درست میشه
نرگس :

سلام الی بانوی عزیز
من این شیرینی را درست کردم با اینکه نسوخته بود اما خیلی تلخ شده بود انگار کره تو فر در اثر دما فاسد شده بود. چرا؟ و اینکه پیمانه های شما چطوریه؟ لیوان را به عنوان پیمانه در نظر می گیرید یا نوع خاصی از پیمانه؟ در ضمن دستگل شما درد نکنه خدا خیرتون بده وبلاگتون عالیه

********************************************************************

سلام عزیزم ممنونم از محبتتون...احتمالا گردوی که داخلش ریختید تلخی داشته وگرنه غیر ممکنه که کره تو فر فاسد و تلخ بشه

پیمانه همون پیمانه استاندارد شیرینی پزی و یا لیوان فرانسوی دسته دار برای اطلاعات بیشتر اینجا رو مطالعه کنیدhttp://chefartist.ir/showpages580.html

 

مامان پریناز :

وای وای وای چقد تو هنرمندی آخه!!!!

اینم درستیدم. خیلی خوشمزه بود. اونجا که گفتی اگه درست نکنین از کفتون رفته من وسوسه شدم گفتم حتما میدرستم. که همینکارو هم کردم. خیلی خوشمزه بود عزیزم. فقط نمیدونم فر من غیر استاندارده چیه ، زیرش سوخته بود که تراشیدم.
یه سوال؟ فرو نمیخواد گریلشو بزنی از رو هم برشته شه؟ آخه خیلی نرمه. من فک کردم سفت باشه. ولی انقد نرمه که میخوای برداری میچسبه به انگشت پودراش؟

-----------------------------------------

ممنونم از محبتت عزیزم

لطف داری بهم

نوش جان شما عزیزم عکسشو دیدم عالی بودن

فقط بگم بافت گردویی مثل آردی نرمه باید بذاری وقتی خوب سرد شد بعد از سینی خارج کنی اما میتونی 2 دقیققه بیشتر تو فر بذاری که ترد تر بشن
 
fereshte :

بسیار متشکرم عزیزم
خانم هنرمنده باسلیقه

-------------------------------

خواهش میکنم دوست عزیز

از لطف شما ممنونم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: