الی بانو


این شیرینی های معطر بسیار خوشمزه و ترد هستند و برای نوروز گزینه ی خوبی هستند

خیلی خیلی خیلی خوشمزه و عالی بودن و سه سوته خورده شدن و شدیدا ازشون استقبال شد

برای کاورشون هم از گردو و بادام خرد شده یا پودر نارگیل یا ترافل و یا انواع مغزها میشه استفاده کرد

من از بادام و گردو خرد شده و پودر نارگیل و ترافل شکلاتی استفاده کردم

مواد لازم:

آرد:1 لیوان

شکر:1/4 لیوان

کره:113 گرم

تخم مرغ:1 عدد

هل:1/2 قاشق چایخوری

وانیل:نوک قاشق چایخوری

نمک:نوک قاشق چایخوری

مغز گردو یا گردو وبا دام خرد شده:نصف لیوان

پودر نارگیل و ترافل و یا هر مغز دیگه ای دوست دارید

برای فیلینگش از مارمالاد یا شیرعسلی یا شکلات و... میشه استفاده کرد من کرم شکلاتی ریختم که عالی بود

ابتدا کره رو بذارید خوب نرم بشه تو محیط آشپزخونه

بعد کره و شکر و وانیل و هل رو خوب بزنید سپس زرده تخم مرغ هم اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم یکدستی درست بشه

 

 

آرد و نمک هم اضافه و درحدی که مخلوط شه هم بزنید

 

 

از خمیر گلوله های 2/5 سانتی درست کنید و یه شب تا صبح یا 8 ساعت تو یخچال بذارید یا میتونید 1 ساعت تو فریزر بذارید

 

 

بعد از گذشت این مدت سفیده تخم مرغ رو بزنید تا کف کنه

و مغز ها رو هم تو یه بشقاب بذارید

گلوله ها رو اول به سفیده آغشته کنید بعد با مغزها کاور کنید و وسطشو با انگشت گود کنید

 

 

 

و دوباره نیم ساعت سینی رو تو فریزر بذارید

 

 

فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید تا خوب گرم بشه و شیرینی ها رو به مدت 15 تا 20 دقیقه و یا تا وقتی که زیرشون 

و حاشیه ی اونها طلایی بشه تو فر بذارید

اگه تو فر پهن پهن شدن یعنی اینکه آرد شما کم بوده چون سر خودم اومد میگم ولی پهن بشن بهتره تا اینکه آردش خیلی زیاد شه چون تجربه بهم ثابت کرده کوکی هایی که کره اش به آردش  غالبه خوشمزه تر و تردتر هستن

بعد که سرد شدن روشون فیلینگی که میخواید بریزد و البته بدون فیلینگ هم خیلیییییییییییییییی خوشمزه ان

من از کرم شکلاتی استفاده کردم: دستورش اینجــــــــــــــا

 

 

 

 

 

اینا هم با کاور نارگیل و ترافل که خیلییییییییییییییییییی خوشمزه بودن برای عید حتماااااااااااااااااا درست میکنم ازشون

 

 

 

طرز تهیه کرم شکلاتی

مواد لازم برای کرم شکلاتی:

 

آرد یا نشاسته ذرت:3 قاشق سوپخوری

 

شیر:3/4 پیمانه

 

شکر:1/2 پیمانه

 

شکلات تلخ:100 گرم ( من 50 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات شیری سفید ریختم)

 

کره:50 گرم

 

وانیل:1/4 قاشق چ خ

 

همه مواد به جز شکلات و وانیل و کره رو توی یه قابلمه کوچیک بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا غلیظ بشه

 

 

سپس شکلات خرد شده رو اضافه و مخلوط کنید ..درنهایت وانیل و کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کرم یکدستی درست بشه

 

 

و از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا از حرارت بیفته

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک ابتکاری


خورشت اسفناج


باقالی پلو با ماهیچه


کاسه سیب و درخت کیوی






نظرات شما


پریسا :
عزیزم. ممنون از دستور تهیه خوبت. میشه شیرینی رو با تررافل رنگی کاور کرد؟ نمیسوزه؟
***********************************
خواهش میکنم
بله روی شیرینی بریزید نمیسوزه
emd :

سلام.تشکر بابت اشتراک هنرتون خانمی
این شیرینی رو هم درست کردم.خیلی خوب شد
فقط الی جان خود شیرینی با این مقدار شکر شیرینی خیلی کمی داشت
هل رو هم تودستورتون نیاوردین خانمی
مرسی.بوس

-----------------------------------

سلام عزیزم

خواهش میکنم دوست هنرمندم

نوش جان

این مقدار به خاطر اینه که بتونی فیلینگ روش رو راحت بذاری و شیرینیش زیر دل نزنه

و اینکه ما کلا شیرینی زیاد دوست نداریم و کم شیرین بهتر می پسندیم

شما یکم شکرشو بیشتر کن خانمی

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: