الی بانو


مواد لازم برای خمیر تارت:

آرد:225 گرم (هر پیمانه آرد مساوی با 125 گرم)

کره:100 گرم

پودر کاکائو:1 قاشق م خ

پودر قند:1/3 پیمانه یا لیوان

تخم مرغ:1 عدد

نمک:نوک قاشق چ خ

مواد لازم برای کرم شکلاتی:

آرد یا نشاسته ذرت:3 قاشق سوپخوری

شیر:3/4 پیمانه

شکر:1/2 پیمانه

شکلات تلخ:100 گرم ( من 50 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات شیری سفید ریختم)

کره:50 گرم

وانیل:1/4 قاشق چ خ

 

فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید

ابتدا همه ی مواد خشک شامل آرد و پودر قند و پودر کاکائو و نمک رو در کاسه ای بریزید و کره خرد شده و نرم رو هم به اون اضافه کنید

و با نوک انگشتان شروع کنید به مخلوط کردن که یه چیزی شبیه خرده نان به دست میاد

 

 

 

سپس تخم مرغ رو اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری به دست بیاد

 

 

قالب های تارت یا مافین رو چرب کنید و مقداری از خمیر توی قالب پهن کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بذارید تا بپزه

توی این مدت کرم داخل تارت رو آماده کنید

 

 

 

 

دوستان من میخواستم بافت کراستم مثل کیک بشه برای همین پهن تو قالب گذاشتمش اما ظاهرش خوب نشد

ولی از نظر طعم و بافت عالی بود

 

 

طرز تهیه  کرم:

همه مواد به جز شکلات و وانیل و کره رو توی یه قابلمه کوچیک بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا غلیظ بشه

 

 

سپس شکلات خرد شده رو اضافه و مخلوط کنید ..درنهایت وانیل و کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کرم یکدستی درست بشه

 

 

و از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا از حرارت بیفته

 

 

سپس داخل تارتها رو با کرم پر کنید و اجاز بدید خوب خودش رو بگیره

میتونید تو یخچال بذارید

 

 

این تارت ها طعم شکلاتی خیلی قوی و عالی دارن

نوش جان

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسانس قهوه


شیرینی پاپاتیا


ژله رنگین کمان


آموزش و طرز تهیه استیک دسته دار






نظرات شما


mina :

چقده دلم خواست!!!!!!!!!!!!!!!!! متاسفانه نون تارتهام شکننده میشه!هردفعه کلی حالم گرفته میشه

*******************************************

عزیزم با تکرار و تجربه کارت عالی میشه...منم اینجا کارم ضعیف بود چون تازه تارت درست میکردم اما الان خیلی خوب شده و تارتهام

خیلی خوشگل و ظریف میشن

فرناز :

عزیزم خوشمزه به نظر میاد اما من یه سوال دارم ازت :خمیرش بعد پخت، سفت و خشک نمیشه؟

-----------------------------

عزیزم تو یخچال که باشه به خاطر کره سفته اما 10 دقیقه بیرون باشه باز نرم و ترد میشه

فقط شیرینیش کمه میتونی شکرشو بیشتر کنی

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: