الی بانو


این آبگوشت عالی رو مامان عزیزم درست کرده برای همین من عکس مراحل تهیه رو ندارم و فقط دستورشو براتون میذارم

آبگوشت هایی که مامان میپزه حرف نداره و تو کل فامیل معروفه

مواد لازم:

گوشت: هرچی بیشتر بهتر
 
لوبیا سفید و نخود  1 لیوان
 
پیاز 1 عدد متوسط
 
کره 100 گرم یا دنبه:  که ما نصف کره و نصف دنبه میریزیم عالی میشه
 
گوجه 2 عدد متوسط
 
لیمو عمانی 1 عدد متوسط
 
رب گوجه 1 ق چ
 
فلفل قلمی تند چند عدد
 
نمک فلفل به میزان دلخواه
 
دارچین 1ق چ
 
زرد چوبه 1/2 ق م
 
گندم پوست کنده:3 تا 4 قاشق غ خ
 
سیب زمینی:در صورت تمایل:1 تا 2 عدد (ما سیب زمینی تو این آبگوشت نمیریزیم تو یه مدل دیگه میریزیم)
 
همه ی مواد رو تو زودپز با آب بذارید بپزه
 
بعد مواد پخته شدهه رو از آب گوشت جدا کنید و استخوان گوشت رو هم جدا کنید و توی یه بشقاب گوشت و دنبه رو له کنید 
 
کمی از دنبه له شده رو تو آب گوشت بریزید
 
یه نکته:
اگه دنبه دوست ندارید همه این کار ها رو با کره انجام بدید
 
بعد همه ی مواد رو با گوشت خوووووووووووووب بکوبید تا حسابی له بشن و به هم دست بدن اینطوری عالی میشه
 
آبگوشت رو با آب نارنج و فلفل و پیاز و سبزی و نونو تازه میل کنید
 
ما شهرکردی ها تو آب آبگوشت نون میریزیم و میخوریم که بهش تیلیت میگیم
 
و اینکه توی شهر ما برای ترش کردن این غذا در زمان پخت از قارای محلی(قره قروت)استفاده میشهه که معرکه میشه
 
نوش جان
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ماکارونی


دمی گوجه


شیرینی پنجره ای


ترشی کلم قرمز






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: