این آبگوشت عالی رو مامان عزیزم درست کرده برای همین من عکس مراحل تهیه رو ندارم و فقط دستورشو براتون میذارم
آبگوشت هایی که مامان میپزه حرف نداره و تو کل فامیل معروفه
مواد لازم:
گوشت: هرچی بیشتر بهتر
لوبیا سفید و نخود 1 لیوان
پیاز 1 عدد متوسط
کره 100 گرم یا دنبه: که ما نصف کره و نصف دنبه میریزیم عالی میشه
گوجه 2 عدد متوسط
لیمو عمانی 1 عدد متوسط
رب گوجه 1 ق چ
فلفل قلمی تند چند عدد
نمک فلفل به میزان دلخواه
دارچین 1ق چ
زرد چوبه 1/2 ق م
گندم پوست کنده:3 تا 4 قاشق غ خ
سیب زمینی:در صورت تمایل:1 تا 2 عدد (ما سیب زمینی تو این آبگوشت نمیریزیم تو یه مدل دیگه میریزیم)
همه ی مواد رو تو زودپز با آب بذارید بپزه
بعد مواد پخته شدهه رو از آب گوشت جدا کنید و استخوان گوشت رو هم جدا کنید و توی یه بشقاب گوشت و دنبه رو له کنید
کمی از دنبه له شده رو تو آب گوشت بریزید
یه نکته:
اگه دنبه دوست ندارید همه این کار ها رو با کره انجام بدید
بعد همه ی مواد رو با گوشت خوووووووووووووب بکوبید تا حسابی له بشن و به هم دست بدن اینطوری عالی میشه
آبگوشت رو با آب نارنج و فلفل و پیاز و سبزی و نونو تازه میل کنید
ما شهرکردی ها تو آب آبگوشت نون میریزیم و میخوریم که بهش تیلیت میگیم
و اینکه توی شهر ما برای ترش کردن این غذا در زمان پخت از قارای محلی(قره قروت)استفاده میشهه که معرکه میشه
نوش جان