الی بانو


این توپک های خوشمزه رو یه روز تو ماه محرم روضه داشتم درست کردم

خیلی خوشمزه و راحت هستن و برای ایام مختلف عالی هستن

مخصوصا برای ماه رمضان

مواد لازم:

خرما یا رطب:500 گرم(1 بسته)

بیسکوئیت پتی بور:1 بسته

دارچین:1 قاشق چایخوری

کره :50 گرم

کنجد:1 قاشق غذاخوری سرپر

مغز گردو خرد شده:1/2 پیمانه تا 1 پیمانه

خرما ها رو پوست بگیرید

توی یه تابه یا قابمه خرمای پوست گرفته و کره رو خوب تفت بدید و کنجد و دارچین هم بهش اضافه کنید

تا وقتی تفت بدید که کاملا یکدست بشه و از قابلمه جدا بشه که حدود 10 دقیقه طول میکشه

مواظب باشید نسوزه و مدام همش بزنید

 

 

بذارید کمی سرد بشه و گردوی خرد شده و بیسکوئیت خرد شده رو بهش اضافه کنید

در نهایت تو دستتون مثل یه گردو گردش کنید و توی پودر ناگیل یه هر پودر دیگه یا ترافل و... بغلتونید و تو یخچال بذارید

خیلی خیلی خوشمزه و مقویه

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا انجیر


فرنی شکلاتی


نان صبحانه گردویی


کروتان (crouton)






نظرات شما


روکسانا :

سلام خسته نباشید . با این مقدار خرما چند تا توپک خرما بهمون میده؟

*********************************

سلام ممنونم

تا اونجا که تو ذهنمه 30 یا 40 تا نوپک خرما

البته با بزرگ تر و کوچکتر شدنش تعدادش متفاوت میشه

سهیلا :

سلام خیلی سایت خوبی دارین. من خیلی از سایت شما استفاده کردم. خدا قوت. دستون درد نکنه. خیلی آشپزی های خوبی دارین. کلا حال کردم. یعنی واقعا دستون درد نکنه.
خداییش کارتون قشنگه این حرف دلمه.
سهیلا-یزد

--------------------------------------------------

سلام سهیلای عزیز

شما به ما خیلی خیلی محبت و لطف دارید...از اینهمه دلگرمی که به ما دادید ممنون هستیم