هنر بیتا66 عزیز از نی نی سایت


دستور اصلی از زهرا ایمانی پور

مواد لازم برای خمیر تارت:

آرد:225 گرم (هر پیمانه آرد مساوی با 125 گرم)

کره:100 گرم

پودر قند:1/3 پیمانه یا لیوان

تخم مرغ:1 عدد

نمک:نوک قاشق چ خ

مواد لازم برای کرم شکلاتی:

پودر خامه نصف لیوان

شکلات تخته ای

شیر  نصف لیوان

شکر  چند قاشق تا وقتی شیرینیشو دوست داشته باشید

پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق

فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید

ابتدا همه ی مواد خشک شامل آرد و پودر قند و پودر کاکائو و نمک رو در کاسه ای بریزید و کره خرد شده و نرم رو هم به اون اضافه کنید

و با نوک انگشتان شروع کنید به مخلوط کردن که یه چیزی شبیه خرده نان به دست میاد

سپس تخم مرغ رو اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری به دست بیاد

قالب های تارت یا مافین رو چرب کنید و مقداری از خمیر توی قالب پهن کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بذارید تا بپزه

توی این مدت کرم داخل تارت رو آماده کنید

 

*******************************************************************************************

اما کرمی که بیتا جان درست کرده به نقل از خودشون:

پودر خامه + شیر + شکر + مقدارزیادی کاکائو رو با همزن 

روی دور تند زدم که سفت شد و توی تارت ها ریختم 

پودرخامه و شیر به یک میزان مساوی شکر هم که ذائقه ایه و کاکائو هم اونقدری ریختم که رنگ خوبی بده

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شکلاتی


تیرامیسیو بدون تخم مرغ با کیک ژنواز


کیک کره بادام زمینی


کیک سیب و دارچین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: