الی بانو


فرنچ تست یه صبحانه فرانسوی هست که به شیوه های مختلفی میشه اونو سرو کرد

به نظر من یکی از خوشمزه ترین گزینهه ها برای صبحانه اس مخصوصا اگه تو تابه رژیمی سرخش کنید که خیلی چرب نباشه

مواد لازم:

نان تست بیات شده:6 عدد

مربا: من مربا توت فرنگی استفاده کردم

خامه صبحانه

روغن:مقداری برای کف تابه

زرده تخم مرغ:1 عدد

شیر: 1 لیوان

دارچین: نصف قاشق چ خ

وانیل:1/4 قاشق چ خ

توی یه ظرف گود شیر و زرده تخم مرغ و وانیل و دارچین رو با هم مخلوط کنید

 

 

تابه رو چرب کرده و روی حرارت بذارید که داغ بشه

از نون ها توی مخلوط شیر بزنید..مواظب باشید سریع اینکارو بکنید که نون خمیر نشه و البته حتما نون تست باید بیات باشه

سپس توی تابه بچینید که دو طرفشون سرخ بشه

 

 

 

بعد از اینکه فرنچ تست ها سرد شدن روی اونا خامه و مربا بکشید و اونها رو آروم رول کنید

بعد هم میل کنید

نوش جان

 

 

این هم فرنچ تست با شیر عسلی و گردو

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شامی نارنجی


کیک توت فرنگی و گیلاس


مافین پنیر خامه ای و کشمش


سالاد تن ماهی






نظرات شما


کیمیا :

چه جوری نون تست بیات میشه مرسی اگه راهنمایی کنی

------------------------------------------

کافیه یه هفته تو یخچال بمونه عزیزم

بیات یعنی کهنه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: