الی بانو


این کیک رو برای عمه شوهرم بردم که خدا روشکر خیلی دوس داشتن

کیک خیلی خوشمزه و راحت و باحالیه

درست کردنش خیلی کیف داره

مواد لازم:

آرد:2/5 پیمانه یا لیوان فرانسوی + 2 قاشق غذاخوری 

شکر:1/5 پیمانه یا لیوان

روغن:1/2 پیمانه یا لیوان

بیکینگ پودر:2 قاشق مربخوری سرصاف

تخم مرغ :3 عدد (به دمای محیط رسیده باشن)

وانیل:1/4 قاشق چایخوری

پودر کاکائو :2 قاشق غ خ

شیر یا آب:1 پیمانه

تخم مرغ رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید ...آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کنید

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا کرم و کشدار بشه

 

 

سپس روغن رو اضافه و مخلوط کنید

شیر رو هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

حالا همزن رو کنار بذارید و آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید

فر رو هم روی 180 درجه روشن کنید

 

 

مایه آماده شده رو به دوقسمت تقسیم میکنیم و توی یکیش 2 قاشق پودر کاکائو و توی یکیش دوقاشق آرد می ریزیم و مخلوط 

میکنیم

قالب رو چرب کنید یا کفش کاغذ روغنی بندازید

یک ملاقه یا قاشق از مایه وانیلی سفید وسط قالب بریزید

و یک ملاقه یا قاشق از مایه قهوه ای وسط مایه سفید بریزید...همین کار رو تا تموم شدن هر دورنگ ادامه بدید

هروقت احساس کردید داره کج میشه آروم به کمک کج کردن قالب اونو به مرکز هدایت کنید

 

 

 

بعد با خلال دندون میتونید از دیواره قالب به مرکز کشیده یا از مرکز به دیواره قالب بکشید که طرح دار بشه

 

 

و به مدت 40 تا 50 دقیقه توی فر بذارید...بعد از نیم ساعت چک کنید که نسوزه

 

 

 

برای تزیینش من از گاناش  قهوه ای و سفید استفاده کردم به این صورت:

یک خامه صبحانه روبا 50 گرم کره روی بخار کتری گذاشتم تا خوب داغ شد و قبل از جوشیدن برش داشتم

بعد تو دوتا ظرف نصفش کردم و 50 گرم شکلات قهوه ای به یه ظرف و 50 گرم شکلات سفید به یه ظرفم اضافه کردم و اونا با حرارت خامه ذوب شدن 

و بعد از اینکه از حرارت افتادن اول روی کیکم رو گاناش قهوه ای کشیدم

بعد گاناش سفید رو تو قیف یه بار مصرف ریختم و سرشو سوراخ کردم و روی گاناش قهوه ای دایره کشیدم و با خلال دندون هم نقش ها رو ایجاد کردم

 

 

 

 

 

متاسفانه از این کیک عکس برش ندارم چون برای کسی برده بودم

اما دیروز دوباره درسن کردم و از برشش عکس گرفتم که متاسفانه دومی مثل اولی نشد

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سیب و هلو


استک با سس قارچ


میرزاقاسمی


منوی آموزش آنلاین کارگاه ویژه ی اسفند 95






نظرات شما


گلنا :
سلام امیدورام ب این سوالم سریع پاسخ بدید.. من ی جاش رو متوجه نمیشمم.. اینکه شما گفتید ی ملاقه وانیلی میریزید.. و بعد ی ملاقه کاکایوویی میریزید در مرکزش.... بعدش نوشتید همینطور ادامه میدید.. ینی ی ملاقه وانیلی باز میریزید وسط همون کاکایویی ؟؟..مواد با هم قاطی نمیشن؟؟.. خب شما از مرکز شروع کردید.. اطرافش چطور مواد پخش شدن؟؟ اخه شما از مرکز شروع کردید..
*******************************************
سلام
بله از مرکز
یه ملاقه وانیلی بعد شکلاتی روش بعد دوباره وانیلی
نه قاطی نمیشن فقط پهن میشن تا قالب پر بشه
سمیه :
از این گاناش میشه لای کیک هم استفاده کرد؟
**************************
بله میشه
سمیه :
از این گاناش میشه لای کیک هم استفاده کرد؟
شیوا :
سلام من این کیک رو درست کردم خیلی خوب شد ..فقط مشکلش این بود ک وسطش یکم خام موند خیلی هم تو فر گذاشتم اونقد ک روش تقریبا سوخت اما وسطش باز خام بود یکم
************************************************************

سلام به طور حتم دمای فر و اندازه قالب برای مایه کیک مناسب نبوده دوستم
محیا :
سلام
من این کیک درست کردم خیلی عالی شد فقط مشکلم تو تهیه گاناشش بود که خیلی شل شده بود
منظور شما از خامه صبحانه همون خامه صورتیاس؟چی کار کنم گاناشم سفت بشه مخصوصا سفیدم چون نتونستم مثل شما تزیین کنم نظمش بهم خورد
********************************************

سلام عزیزم
گاناشتون باید یکم از داغی بیفته و خنک بشه تا از شل بودن در بیاد
برای خطوط سفید هم با کمی دقت و تجربه حتما مهارت پیدا می کنید البته مشکل از شل بودن گاناش هم بوده
مامان زهرا :

سلام
امشب این کیک رو درست کردم..خیلی خوشگل شد..مرسی بابت آموزش این کیک خوشگل و ساده...تا از فر درش اوردم دوتایی با شوهرم نشستیم به جای شام خوردیمش!

***************************************

سلام...خواهش میکنم و نوش جان

زهرا :

سلام قیافه کیکت که خیلی قشنگه میخوام درست کنم احتمالا مزه خوبی هم داشته باشه.به هر حال ممنون

*******************

سلام ممنونم دوستم

طعمش عالیه حتما امتحان کنید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: