الی بانو


فلفل دلمه اي قرمز رو امروزه ميشه به راحتي از سبزي فروشيها خريداري كرد.

اين فلفل در خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.

من عاشق ادویه جاتم و به نظرم همه عطر و طعم غذای به درست استفاده کردن از ادویه جاته

پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم بعضی از این ادویه ها رو تو خونه درست کنیم

هم سالم و طبیعیه و هم طعم و عطرش کامل و عالیه

بریم سراغ یه ادویه ی عالی به اسم پاپریکا که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه

من از آماده اش خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود

فلفل مورد علاقه تون رو خريداري كنيد.
 
من استفاده از فلفل دلمه اي رو توصيه ميكنم چون در نهايت پاپريكاي شما شيرين خواهد بود
 
 
 
 
اينكه ميگم شيرين نه اينكه فكر كنيد به غذا طعم شيريني ميده ها نه منظورم اينه كه تند نيست.
 
ديگه حتما تا به حال حداقل يك بار تو آشپزي يا سالادها از فلفل دلمه اي قرمز استفاده كرديد و ميدونيد چه طعمي داره!

برای درست کردن یه شیشه ی کوچیک پاپریکا 4 یا 5 فلفل دلمه ای قرمز رو لازم دارید

برای خشک کردنش راه های زیادی هست

اولیش نور آفتابه که تو زمستون بعید میدونم بشه

دومیش روی بخاری یا جلوی بخاری هست

و اما راه سوم و راهی که من از شف طیبه یاد گرفتم و از زبان خودش هم مینویسم:

فلفلها رو حلقه اي خورد ميكنيم

همينطور كه گفتم من دونه هاي توي فلفل رو استفاده نميكنم كه تا اونجايي كه ممكنه پودر پاپريكا تندي نداشته باشه
 
و كاملا شيرين باشه
 
حلقه هاي فلفل رو روي يك شبكه يا حتي شبكه خود فر قرار ميديم
 
من شبكه رو روي يك سيني كه با فويل آلومينيوم پوشوندم ميذارم كه در هنگام پخت آبي كه از فلفلها ميچكه
 
روي فويل بريزه و بعدا در شستشو صرفه جويي كنم!
 
فر رو روي 120 درجه سانتيگراد قرار ميديم. اگر فر شما درجه اي از اين پايين تر داره حتما از همون درجه استفاده كنيد.
 
عنايت داشته باشيد كه هر چي درجه حرارت فر كمتر باشه در نهايت رنگ پاپريكا قرمزتر و خوشرنگتر خواهد بود
 
 
حالا سيني فلفل رو توي فر ميذاريم به مدت 3 ساعت
 
حالا كمتر يا بيشتر بسته به شرايط فر و همچنين سايز برش فلفلها (هر چي باريكتر برش بزنيد زودتر آماده ميشه)
 
زماني آماده است كه وقتي فلفل ها رو توي دست ميگيريد ترد شده باشند
 
 
 

سپس به خوبي آسيابش ميكنيم تا كاملا پودر بشه

 

 

 
و اكنون شما پاپريكا داريد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
توصیه ی شف طیبه:
 
از پاپريكا به عنوان ادويه در غذاها استفاده ميشه
 
عطر و طعم خيلي خاصي داره
 
چون ما با حرارت كم آتش فر كبابي و خشكش كرديم يه عطر ملايم دودي هم داره كه بي اندازه طعم غذاها رو مطلوب
 
ميكنه بدون اينكه اون مضرات دودي كردن رو به غذا وارد كنه
 
به هيچ عنوان تندي نداره و ميتونيد به ميزان زيادي ازش در غذاها استفاده كنيد كه باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم ميشه
 
اگر مايليد ميتونيد براي تند كردنش از دونه هاي فلفل دلمه اي هم استفاده كنيد يا اينكه تركيبي از فلفلهاي تند
 
و شيرين رو به كار ببريد
 
ولي من ميگم چه كاريه؟ پودر فلفل قرمز تند (كه در دنيا به "كايَن" معروفه) رو ما هميشه داريم تو غذاها ازش استفاده ميكنيم
 
بهتره براي تنوع هم كه شده پاپريكا رو شيرين تهيه كنيم.
 
يكي از مصارف پاپريكا واسه من سالاد سيب زمينيه. عاشقشم. يعني سالاد رو كه آماده كردم در نهايت روش اندكي پاپريكا 
 
ميپاشم و طعم سالاد رو از اين رو به اون رو ميكنه.
 
الان ديگه با در دست داشتن پودر پاپريكا ميتونيد همه اون رسپيهايي كه تو ليست انتظار گذاشته بوديد رو درست كرده و ازش
 
لذت ببريد!
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شله زرد


شیرینی کشمشی


حلوای هویج


کروتان (crouton)






نظرات شما


سارا :
خوب بوددد
زهره :
عالی بود
بتول :
سلام عزیزم.من اولین باره که بهتون ایمیل میدم. من براباراوله که میخوام تو قابلمه کیک درست کنم. قابلمه ی من تفلونه ولی کف قابلمم خراب شده.میشه کاغذ روغنی بندازم ؟؟؟؟ کاغذروغنی رو باید زیرش چرب کنم یا روی کاغذچرب کنم بعد مایع کیک بریزم؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه زود جوابمو بدی گلم

*****************************************************************************************************

سلام دوست عزیز...بله میتونید کف قالب یا قابلمه رو کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ رو کمی چرب کنید

من خودم اکثرا فقط کاغذ میندازم و چرب نمیکنم ...اما میتونید هم زیر کاغذ و ه روی کاغذ رو کمی چرب کنید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: