الی بانو


ته چین انواع مختلفی داره و ما هم چند نمونه شو آموزش دادیم: اینجـــــــــــــــــــــــــــــا

اما ته چین زرشک رو یه جورایی خودم درست کردم یعنی از جایی ایده نگرفتم

میخواستم زرشک پلو درست کنم و از اونجایی که برای داداشم بود و داشم هم عاشق ته چینه من به شکل تهه چین درستش کردم 

و خیلیییییییییییییی هم با استقبال مواجه شد

مواد لازم برای 5 تا 7 نفر:

برنج ایرانی:7 پیمانه 

ماست : 1/5 پیمانه

زرده تخم مرغ :1 تا 2 عدد

زعفران دمکرده:1/4 پیمانه

زرشک مرغوب: 1/5 پیمانه

کره:150 گرم

روغن

نمک و فلفل و زردچوبه

پیاز درشت:2 عدد

برنج رو چند ساعت بخیسونید...پیاز رو خلالی خرد کنید و با 80 گرم کره با حرارت کم بذارید 20 دقیقه تفت بخوره و کاراملی بشه

بعد زردچوبه و فلفل بهش اضافه کنید 

زرشک رو هم تفت بدید

آب بذارید با نمک و روغن بجوشه و برنج رو آبکش کنید...مواظب باشید برنجتون خیلیییییییییییی نرم نباشه خیلیییی زنده هم نباشه

ماست و زعفرون و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید و 1/3 یا 1/4 برنج رو باههاش مخلوط کنید

توی قابلمه روغن ریخته و مخلوط ماست و برنج رو کف قابلمه بریزید

سپس یه لایه زرشک و پیاز داغ و چند برش کره بریزید و 1/3 دیگه برنج رو هم روی این مواد بریزید

دوباره 1 لایه زرشک و پیاز داغ و چند لایه کرده و لایه آخر برنج رو هم اضافه کنید و باقیمانده کرهه رو هم روی برنج بچینید

دوستای عزیزم من همیشه از کره گیاهی آذربایجان که خیلییییییییییییییییییییی خوش عطره استفاده میکنم

من لایه اخر برنجم رو با مقدار خیلی غلیظی آب لبو و زرشک مخلوط کردم

حالا دمکنی بذارید و 1 تا 1/5 ساعت با حرارت ملایم بذارید ته چین دم بکشه

حتماااااااااااااااااااااااااااا امتحانش کنید...وگرنه از دستتون رفته

من این ته چین رو با جوجه زعفرانی و جوجه ترش سرو کردم

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر کدو حلوایی


شیک قهوه و کاکائو


ساندویچ فیله مرغ


سالاد اسفناج و شلیل با سس مرکبات






نظرات شما


سمانه :
سلام.زرشک داخل ته چین نمیسوزه؟
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: