الی بانو


دوپیازه یکی از خوشمزه ترین وراحت ترین غذاهای ایرانیه

اصل این غذا به شیراز برمیگرده که شیرازیها سیب زمینی رو مکعبی خرد میکنن

اما ما با سیب زمینی پخته و له کرده درست میکنیم که خیلی هم خوشمزه اس

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط:3 عدد

پیاز درشت :1 تا 2 عدد

رب گوجه فرنگی:1 قاشق سرخالی

نمک و فلفل سیاه و قرمز

پاپریکا درصورت تمایل(خیلیییییییییییی خوشمزه اش میکنه)

کره:50 گرم

سیب زمینی رو آب پز کنید

تو یه قابلمه پیاز های خلالی رو با کره تفت بدید با حرارت کم به مدت 20 دقیقه تا وقتی طلایی و کاراملی بشن و کمی زردچوبه بهشون

اضافه کنید...

 

 

حالا رب گوجه رو هم اضافه و با پیاز کمی تفت بدید که بوی خامی رب گوجه از بین بره

 

 

سیب زمینی های پخته رو له کنید و فلفل و پاپریکا رو بهش اضافه کنید

 

 

پوره سیب زمینی رو به پیاز و رب گوجه اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید

در نهایت نمک غذا رو اندازه کنید و 2 دقیقه دیگه تفت بدید

 

 

 

نوش جان

این غذا رو ما با ماست و سبزی میخوریم و شدیدااااااااااااااا خوشمزه میشه...اما میتونه هم یه دورچین ویا پیش غذا باشه

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پودینگ شکلاتی


ته چین مرغ


استيك مرغ با سس پستو و كامكوات


همبرگر مک دونالد






نظرات شما


غزال :

شرمنده پاپریکا چی هس؟

-------------------------------

عزیزم پودر فلفل دلمه ای قرمز اینم طرز تهیه اش:

http://chefartist.ir/showpages728.html

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: