فهیمه جان...مامان فی فی...از نی نی سایت


این کیک عالی رو فهیمه جان با دستور زیر درست کرده

که من بزودی درستش میکنم و عکس مراحل کار رو هم اضافه میکنم دوستای عزیزم

(دستور خانم فرنوش عسگر زاده) 
 
مواد لازم : 
 
پودر کاکائو........3/1پیمانه 
 
قهوه فوری.......1و2/1 ق س 
 
آب جوش..........90 میلی لیتر 
 
شکر...............1پیمانه 
 
زرده تخم مرغ........3عدد 
 
روغن مایع............ 4/1 پیمانه 
 
وانیل ..............8/1 قاشق چایخوری 
 
نمک ..............4/1و8/1قاشق چایخوری 
 
سفیده تخم مرغ........4 عدد 
 
کرم تارتار..........4/1قاشق چایخوری 
 
بیکینگ پودر......1قاشق چایخوری 
 
آرد...................1 پیمانه 
 
مواد لازم برای رویه کیک: 
 
خامه صبحانه.................2/1 پیمانه
 
کره ذوب شده...............1و2/1 قاشق سوپخوری 
 
عسل یا شربت ذرت.......1قاشق سوپخوری 
 
شکلات تلخ ...................100 گرم 
 
نسکافه.........................1 قاشق سوپخوری 
 
طرز تهیه: 
 
پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تاخنک شود.8/1 پیمانه از شکر را کنار بگذارید .درکاسه بزرگی زرده های تخم مرغ ،
 
بقیه شکر، روغن مایع،وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3تا4دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده
 
و رنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید. 
 
در ظرفی سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود.
 
سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده ازظرف نریزد.
 
کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود.
 
بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.قالب میان تهی 23سانت را چرب نمایید
 
ومواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت175 درجه به مدت40-45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد. 
 
کیک را از فرخارج کنید و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود. 
 
طرز تهیه مواد رویه: 
 
خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود اما نجوشد.کره و عسل را به خامه اضافه کنید.
 
شکلات خرد شده را اضافه کنی و از روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه را اضافه کنید
 
و مواد را هم بزنید تا یکدست شود و سریع روی کیک سرد شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





شارلوت شکلات راحت


کیک هویج و نارگیل با کرم پنیری


دسر پان اسپانیا


آش اوماج






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: