الی بانو


Sugar cookies یا بیسکوییتهای شکری یکی از انواع بیسکوییت هایی هستند که میتونیم به اشکال مختلف قالب بزنیم.

این بیسکوئیت هم طعم و عطر بینظیری داره و هم اصلا قلق نداره و راحت میتونید درستش کنید و با تزیین برای والنتاین و عید عالیه

هم خوشمزه و خوش عطره و هم موندگاریه خوبی داره

چون خمیر شوگر کوکیز رو تا 3 روز توی یخچال و 2 ماه توی فریزر میشه نگه داشت و خود بیسکوییتها رو هم در ظرف دربسته

تا 2 ماه میشه نگهداری کرد

كره 225 گرم
 
شكر 1 ليوان
 
وانيل پودري خالص يك هشتم ق چ
 
تخم مرغ 1 عدد
 
اسانس بادام ربع ق چ(من این گزینه رو حذف کردم)
 
آرد دو و نيم ليوان
 
بيكينگ پودر 2 ق چ
 
کره نرم شده و شکر (دانه ریز یا پودر)رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و تخم مرغ ها و وانیل رو هم اضافه و همچنان میزنیم
 
 
 
 
اگه اسانس بادام رو خواستید اضافه کنید الان وقتشه و اگرنه که خیلی مهم نیست (عطر خوبی به کوکی میده)
 
حالا آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به کرم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان شروع میکنیم به خمیر کردنش
 
و به هیـــــــــــــــچ عنوان از کف دست استفاده نمیکنیم
 
همچنین ورز دادن ممنـــــــــــــــــــــــــــــــــوع
 
 
 
 
 
 
نکته از شف طیبه(اگه احيانا احساس كرديد چسبنده است بهش آرد اضافه كنيد. ممكنه به خاطر جنس آردتون تا نيم ليوان ديگه هم كشش آرد داشته باشه. ولي توجه داشته باشيد كه بيسكويتي كه "نسبت كره به آردش" بيشتر باشه هميشه خوشمزه تره. يك نكته مهم ديگه كه حتما بايد ذكر كنم اينه كه اين ميزان بيكينگ پودر باعث ميشه كه بيسكويت حسابي تو فر پف كنه پس شكل بيسكويتها تا حدي به هم ميخوره ولي در عوض طعمش بهتر ميشه. پس اگه از طرحي استفاده ميكنيد كه خيلي مهمه كه تغييري پيدا نكنه؛ بهتره بيكينگ پودر رو كم كنيد. البته يك راه ديگه هم هست و اون هم اينه كه بلافاصله بعد از اينكه سيني رو از فر خارج كرديد مجددا بيسكوييتهايي كه تغيير شكل دادن رو قالب بزنيد. به خوبي قالب ميخوره و بعد از سرد شدن ميتونيد اضافاتش رو جدا كرده و درجا بخوريد.)
 
حالا روی سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو به ضخامت 8 میل باز میکنیم

شروع میکنیم قالب زدن و بیسکوئیت های قالب زده رو 5 تا 10 دقیقه تو یخچال یا فریزر میذاریم و فر رو هم روی 180 درجه روشن میکنیم

 

 

 

سپس کف سینی کاغذ روغنی میذاریم(اصلاااااااااااا چربش نکنید) و بیسکوئیت ها رو با کمی فاصله توی سینی میچینیم

و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر میذاریم

یه نکته بگم : زمان پخت در فرهای مختلف متفاوته پس حتمااااا کنار فر بشینید و به محض اینکه دیدید زیر کوکی هها طلایی شد از فر خارج کنید

و یه نکته دیگه اگه برای بار اول کوکی درست میکنید برای اینکه کارتون خراب نشه اول 2 تا از کوکی ها رو توی فر بذارید

برای امتحان که اگه احیانا مشکلی داره حل کنید و بعد اگه خوب از آب دراومد بقیقه کوکی هارو توی فر بذارید

سعي كنيد بيسكويت هاي يك اندازه رو توي يك سيني بذاريد چون ممكنه اشكال و سايزهاي مختلف زمان پخت متفاوتي داشته باش

برای تزیین بیسکوئیت ها صبر کنید کاملااااااااااااا خنک بشن

 

 

 

 

برای تزیین روی کوکی ها من از رویال آیسینگ استفاده کردم : 

1 سفیده تخم مرغ رو با نصف قاشق  چ خ آبلیمو و نصف قاشق چ خ وانیل زدم تا کف کرد

 

 

بعد 1/5 لیوان پودر شکر  بهش اضافه کردم و با همزن زدم

 

 

تا سفید و کشدار شد(حدود 4 دقیقه زدم)بعد تو کاسه های کوچیک تقسیمش کردم و تو هرکدوم یه رنگ (خوراکی)ریختم و یکیشم سفید گذاشتم

بعد از هر رنگ توی قیف یه بار مصرف ریختم و نوک قیف هم یه سوراخ کوچیک ایجاد کردم و روی کوکی هارو نقاشی کردم

برای اینکه در حین کار آیسینگ شما خشک نشه حتما یه پارچه مرطوب روی کاسه ها بکشید

با این مقدار آیسینگ من 3 رنگ سبز و کالباسی و صورتی و سفید داشتم

نکته مهم:هر نقشی که کشیدید بذارید کمی خشک بشه بعد نقش بعدی رو بکشید که کارتون خراب نشه

 

 

 

 

این هم کوکی ههای من که بخاطر نظارت بیش از حد یه فسقلی به نام ماهان خوب نشدن

اما برای عید و و النتاین خوشگلللللللللللل درست میکنم و براتون میذارم

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کتلت کلم بروکلی


اسفناج پلو


فرنی زعفرانی


مینی رتتویی






نظرات شما


سمانه :
سلام
خسته نباشید ممنون از قشنگ توضیح دادنتون
از چه ارد باید استفاده کرد،ارد سفید همون ارد قنادی است
********************
سلام
خواهش میکنم
بله آرد سفید قنادی
الهام :
سلام.. من وقتی خمیر کوکی رو درست میکردم تیکه تیکه میشد، گفتیم از فر دراوردم شکلشون و تقریبا از دست داده بودن و زود ميشکستن.. به نظر تون اشکال کارم کجا بوده؟
********************
سلام یا آرد زیاد بوده
یا شکردرشت بوده
یا زیاد ورزدادین به روغن افتاده
منیره :
سلام. ممنون از مطلب مفیدتون. من رویال ایسینگ رو همونطور که نوشتید درست کردم ولی اصلا غلیظ و کشدار نکیشه.
بنفشه :
سلام
من چندین بار رویال آیسینگ رو با سفیده تخم مرغ با پودر مرنگ با تارتار بدون تارتار امتحان کردم
ولی مثل بیسکوییت هایی که می بینم سطح آیسینگ براق نمیشه
دون دون میشه و کاهش حجم میده

من پودر قند رو از قنادی می گیرم آخه مگه چیز دیگه ای هم داریم؟
:(

اگر فوت کوزه گری خاصی داره لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
***************************
سلام
فوت کوزه گری ایسینگ خیلی خیلیییییییییییییییییییی نرم و پودر بودن پودر قند یا شکر و الک کردنش هست
و اینکه تو همزدن هیچ حبابی داخل ایسینگ باقی نمونه
maryam :
سلام من شکرو که به سفیده تخم مرغ اضافه کردم اصلا حل نشد و دونه دونه مونده چیکار باید بکنم :(
**************************************
سلام شکر شما خوب پودر و نرم نبوده این خیلیییییییییییییییییی مهمه
میم :
سلام خسته نباشید خیلی خوب توضیح دادین هنوز درست نکردم ولی امروز فرداست که بپزم و ایشالا نتیجه اش و بگم :)
*********************
سلام ممنونم و موفق باشید دوست محترم
Ayda. :
سلام ممنون از رسپیتون بسیارزحمت کشیدید ولی من چندتا سوال داشتم میشه جای شکر پودرقند اضافه کرد درصورت امکان مقدارش تغییر خواهد کرد یانه ؟ شیرینی ها ترد میشن یا بافت نرم دارند؟
*************************************************************************************
سلام دوست عزیز..خواهش میکنم بله میشه همون مقدار شکر رو پودر کنید من خودمم پودر شکر میریزم
بافتش اگه به اندازه بپزه نرم و اگه بیشتر بپزه ترد هست
nelahe :
1- [QUOTE]سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. [/QUOTE]
در اینجا با چی هم بزنیم همزن یا دستی

2- من تخم مرغ با همزن زدم اما آرد با لیسیک هم زدم و بعد با دست ورز دادم ولی بدجور به دستم میچسبید منم هی آرد اضافه کردم


3- وقتی بیسکویت ها سرد شد یه بوی تخم مرغ می داد

4- آیسینگ را که درست کردم زدم رو بیسکویت ها هر چی صبر کردم خشک نشد که نشد (چقدر باید طول بکشه تا خشک شه)

5- بیسکویت هایی که روش ایسینگ بود داخل یخچال گذاشتم از شب تا صبح اما دوباره صبح آیسینگ ها خیس بودند

6- بعد از پخت بیسکویت ها (با آیسینگ یا بدون آیسینگ) چطور نگه داریشون کنیم در یخچال یا بیرون در ظرف دار یا باز مال من یه کم سفت شده بود

راستش من چند تا سفیده تخم مرغ داشتم تو دستور نوشته بود دوتا ولی من همینجوری یه کم ریختم ممکنه از دوتا کمی بیشتر یا کمتر شده باشه آیا میشه دلیل خشک نشدن آیسینگ اینباشد
*******************************************************
سلام تخم مرغم با همزن باهاش مخلوط میکنیم
اما آرد رو با نوک انگشتان (خیلیییییییییییییییییییی مهمه) به مواد اضافه میکنیم
من دقیقا ذکر کردم و خیلی روش تاکید داشتم شما چطور ندیدینش؟؟؟؟
شما اصلاااااااا دقت نکردید که نوشتم با نوک انگشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس این ورز دادن و با لیستک مخلوط کردن چی بود این وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرد ممکنه تا نصف لیوان بیشتر بخواد اما نه که با دست هی به قول خودتون ورز بدید و با لیستک مخلوطش کنید
لطفاااااااااااااااااااااااا به رسپی توجه کنیدددددددددددددددد
صد در صد برای ایسینگ هم به همین منوال با بی دقتی پیش رفتید که خراب شده و خشک نشده
علت سفت شدن کوکی ورز دادنش و آرد زیاد هست
علت خشک نشدن ایسینگ هم کم و زیادی مواد هست
بوی تخم مرغ هم بعد از سرد شدن کوکی از بین میره میتونید وانیل و اسانس اضافه کنید
البته من درست کردم اصلاااااااااااااا بوی تخم مرغ نمیداد حتی وقتی داغ بود
شیوه ی نگهداری در ابتدای دستور ذکر شده

لطفاااااااااااا دقت کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد دوست عزیز
گلبرگ :
سلام ببخشید امیدوارم زود زود جوابمو بدین چون سوالم حسابی اورژانسیه اگربخوابم شیرینیه مرنگ درست کنیم شعله ی بالای فر رو باید روشن کنیم یا پایین؟توی طبقه ی وسط باید بچینیمشون؟
*****************
سلام در طبقه وسط با شعله 180 -170