الی بانو


شکلات یکی از خوردنی های مورد علاقه ی منه مخصوصااااااااااااااااااا شکلات تلخ که هرچی تلخ تر باشه

عشق منم بهش بیشتر میشه

این رسیپی که از شف طیبه عزیز یاد گرفتم یکی از بههترین هاست برای کسایی مثل من که طعم غلیظ شکلات رو خیلی دوست دارن

برای والنتاین هم خیلیییییییییییییییییییی عالی و شیکه 

به قول شف طیبه:

اگه شما هم ميخوايد يه چيز تازه درست كنيد اين از اوناشه! فقط يه خورده سخته كه اميدوارم از پسش بر بيايد.که به نظر من سخت نبود
 
من دقیقا دستور شف طیبه رو اجرا کردم چون میترسیدم کم و زیاد کردن موادش خرابش کنه:
 
شكلات تلخ 225 گرم
 
آرد يك و يك چهارم ليوان
 
كاكائو نصف ليوان
 
بيكينگ پودر 2 ق چ
 
نمك ربع ق چ
 
كره 113 گرم
 
شكر قهوه اي يك و يك سوم ليوان
 
تخم مرغ 2 عدد
 
وانيل 1 ق چ
 
شير يك سوم ليوان
 
پودر قند 1 ليوان + مقداري بيشتر براي پاشيدن
 
شکلاتی که انتخاب میکنید حتما تلخ و از بهترین نوع شکلات باشه چون شدیدا تو کیفیت شیرینی تاثیر میذاره
 
 
 
شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید
 
روش خوبش اینه که شکلات رو خرد کنید و کم کم ذوبش کنید یعنی کمی از شکلات که ذوب شد یکم دیگه اضافه کنید
 
که با گرمای قبلی  ذوب بشه و حتما مدام هم بزنید که نسوزه
 
بعد ميذاريم كنار تا سرد شه و البته مرتب هم ميزنيم كه يكنواخت باقي بمونه
 
 
 
 
آرد و كاكائو و بيكينگ پودر و نمك رو الك کنید و ويسك کنید که  مخلوط شن
 
شکر (من شکر قهوه ای نداشتم پودر شکر سفید ریختم) و کره که حتما نرم نرم شده رو خوب بزنید
 
 
وانیل و تخ مرغ هم اضافه کنید و بزنید تا کرم یکنواختی به دست بیاد
 
 
 
 
شكلات رو (كه تا الان ديگه سرد شده) به مخلوط اضافه کنید و خوب بزنید
 
 
 
 
حالا 1/3 آرد رو اضافه و مخلوط کنید
 
 
 
 
بعد 1/3 شیر رو اضافه و مخلوط کنید و به ههمین ترتیب شیر و مخلوط آرد رو اضافه کنید تا همه مواد تموم بشه
 
 
 
 
مواد رو با یه کفگیر یا قاشق چوبی بزرگ به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو توی یه کیسه پهن کرده و به مدت 2 ساعت توی
 
یخچال بذارید
 
 
 
 
بعد از دوساعت سطح کار و دستاتونو پودر قند بپاشید و یکی از کیسه هار وپاره کنید و خمیر رو روی سطح به شکل یه استوانه 2/5
 
سانتی با طول تقریبا 30 سانت در بیارید و توی کاغذ روغنی پیچیده و نیم ساعت تو یخچال بذارید
 
 
 
 
 
 
 
هر چهار تا رو به همين ترتيب انجام بدید و توي سيني قرار داده بذاریدشون توي يخچال تا نيم ساعت ديگه هم به اين حالت بمونن
 
بعد از نیم ساعت فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
رو سطح یکی از استوانه هارو بذارید و 2/5 سانت 2/5 سانت برش بدید و با دستتون گردشون کنید و
 
در پودر قند بغلتونیدشون که خوب با پودر قند کاور بشن
 
 
 
 
توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از توپهای شکلاتی با فاصله 5 سانت قرار بدید و به مدت 12 تا 15 دقیقه
 
(نه بیشتر نه کمتر) زمان بدید که بپزن
 
 
بيسكويتها توي فر ترك ميخورن و چون كاورشون سفيده تركهاي قهوه اي تيره اش نماي بيسكويت رو خيلي خوشگل ميكنه
 
بعد از 12 دقيقه ديگه تركها كامل خودشون رو نشون ميدن و تا 15 دقيقه ديگه همه چيز مرتبه
 
بيسكويتها كاوري ترد و مركزي نرم دارن.
 
 
 
 
تلخي شكلات تلخ و كاكائو خودش رو خوب نشون ميده و شيريني بيسكويتها رو تنظيم ميكنه
 
با این دستور بین 40 تا 50 تا کوکی درست میشه کهه تا 1 هفته توی ظرف دربسته میشه نگهداریش کرد
 
نوش جان
 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ چیزاستیک


چیزکیک مربای آلبالو


سس دولسه دلچه مخصوص کیک و...


فلافل






نظرات شما


مبینا :

سلام و از اموزش های خوب شما ممنونم. واقعا سایت ارزشمندی دارید. بنده و خواهرهایم که خیلی استفاده میکنیم.
سوال من از شما اینه که ایا میشه به جای شکر قهوه ای از شکر معمولی استفاده کرد؟بطور کلی در شیرینی هایی که شکر قهوه ای دارن میشه از شکر معمولی استفاده کرد؟

----------------------------------------------

سلام دوست عزیزم..از لطف شما خیلی خیلی ممنونیم

بله عزیزم میشه شکر سفید رو جایگزین کرد...مشکلی نیست.باز هم نتیجه کار عالی میشه