الی بانو


ایده ی این شیرینی کشمشی های خوشمزه رو از ساید 101recipe گرفتم:

101recipe.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%85%D8%B4%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%88-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9/

چون قبلا شیرینی کشمشی درست کردم گرد و پهن میشدن ومن دوست داشتم گردالی بشن

و این دستور دقیقا همونی بود که من میخواستم

خیلی خوش طعم و خوش عطر بودن و بافت خیلی عالی و خوبی داشتن با مرکز نرم و کاور ترد

مواد لازم برای 40 عدد شیرینی(من 30 تا به دست آوردم احتمالا بزرگتر شدن)

آرد:200 گرم

شکر دانه ریز یا پودر شکر:75 گرم

کشمش:120 گرم

بیکینگ پودر:1/5 قاشق چ خ

کره:100 گرم

تخم مرغ:1 عدد

شیر :3 قاشق غ خچ

در ابتدا فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا خوب گرم بشه

کره رو به مکعب های کوچیک تقسیم کنید و بذارید نرم بشه

 

 

حالا آرد وبیکینگ پودر که الک کردید رو به کره اضافه کنید و با انگشتتون مخلوط کنید یه مخلوطی شبیه پودر نان به دست میاد

 

 

 

شکر و کشمش رو اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید

 

 

شیر و تخم مرغ رو توی یه ظرف با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یه خمیر به دست بیاد

 

 

 

حالا توی سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید و از خمیر گلوله های کوچیک با فاصله 3 سانتی بچینید(این خمیر وا نمیره)

میتونید کمی پهنشون کنید یا بهش شکل بدید یا همینطوری کمی نامرتب بذارید بمونه در هرصورت خوشگل میشه

سینی رو به مدت توی 10 تا  20 دقیقه توی فر بذارید

 

 

 

دوستان پخت شیرینی تو فرهای مختلف فرق میکنه خیلی زود زود نگاه کنید به محض اینکه زیر شیرینی طلایی شد یعنی آماده اس

بعد از خنک شدن توی ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید البتــــــــــــه اگه چیزیش بمونه

من این شیرینی ها رو برای مادر شوهرم بردم و همون لحظه که رسیدیم ظرف خالیش به اشپزخونه رسیدsmiley

بعد از دیدن این صحنه خیلیییییییییییییی خوشحال شدم که 2 تاشو تو خونه برای خودم گذاشتم هههههههههههه

این هم شیرینی ههای خوشمزه ی ما می بینید که بافت نرم و خوبی دارن و عطر کره و طعم کشمش  هم طعمشونو عالی میکنه

 

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپلی(اسنک ایتالیایی)


کوکی میکری آلبالویی


چاکلت ملتینگ مومنت کوکی


بستنی شکلاتی مخصوص






نظرات شما


زری :

سلام
میشه درجه فر رو بگین؟ و دیگه اینکه فر رو از قبل باید گرم کنیم؟ اخه من قبلا شیرینی درست نکردم. ممنون

******************************

سلام 

میشه کمی دقت کنید دوست عزیزم..من که ذکرکردم فر رو با 180 درجه روشن کنید...زمانشم که گفتم

همزمان با ساختن مایه شیرینی شما فر رو روشن کنید 

مائده :

درست کردم واقعا عالی بود
اولین بار بود که با سولاردوم شیرینی درست کردم استرس داشتم اما آخرش لذت داشت
آقای شوهر هی خوردو تعریف کرد و گفت خواهرام بلد نیستن
چقدر شماها هنرمندین
میشه لطفه مابقی دستوراتی که وارد می کنید با سولاردوم هم دستورشو بگید آخه با فر هجهق گاز خیلی فرق داره
می بوسمت

--------------------------------------------------------

نوش جان عزیزم

انشاالله سعی می کنم دستوراتی که با سولار دام میشه درست کرد بذارم

ممنونم از محبت شما عزیزم

مائده :

سلام عزیزم ممنون از رسپی های عالیت یه سوال؟ میشه کاغذ روغنی نذارم و همینجوری بذارم داخل سینی ماکروفر؟ مشکلی پیش میاد؟

----------------------------------------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

خواهش میکنم عزیزم....اگه جنس سینی خوبه و میدونین نمیچسبهه اشکال نداره وگرنه نه حتما باید کاغذ بندازید

مصی مامی کیان :

درستیدمش خیلییییییییییییی خوشمزه شد
فقط من فر رو 180 درجه گذاشتم 3 دقیقه ای پخت
خطر از بیخ گوشم رد شد داشت می سوخت که به دادش رسیدم
اصلا فکر نمی کردم اینقده زود حاضر بشه

دستتون طلا
من رسیپی هر چی رو بخوام مستقیم میام اینجا

----------------------------------------------------

نوش جونت عزیز

پس فر شما خیلی داغه

برای همین همیشه تاکید میکنم برای شیرینی از کنار فر تکون نخورید چون ممکنه بسوزه و زحمت شما هدر بره

خداروشکر خوب شده

خواهش میکنم عزیزم...خوشحالم از سایت راضی هستید

مصی مامی کیان :

سلام
ممنون الی جون
برم سر وقتش
اوووووووم خوشمزه به نظر میرسه
نتیجه رو میام خبر میدم

-----------------------------------

سلام مصی جون خواهش میکنم همراه همیشگی

خیلیییییییییییییییی خوشمزه اس حتما امتحان کن...منتظر کارای خوبت هستم خانمی