الی بانو


پوره سیب زمینی کلا یه خوشمزه ی عالی هست که من خیلی دوسش دارم مخصوصا با کره ی زیاد

انواع مختلفش هم امتحان کردم امــــــــــــــــــــــا توی همه ی این خوشمزه ها این پورهه با پاپریکا یه چیــــــــــــــــز دیگه بود

واقعا خوشمزه و خوش عطر و خوشرنگ

حتمــــــــــــــــــــــــا درستش کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید

البته سعی کنید از پاپریکایی که خودتو درست کردید و اینجــــــــــــا آموزش دادیم استفاده کنید

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط:4 عدد

پاپریکا:هرچی مورد پسندتونه( من 2 قاشق چایخوری ریختم)

کره:50 گرم (من کره گیاهی آذربایجان ریختم که هم خوشمزه اس و هم رژیمی)

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

اول سیب زمینی رو آب پز کنید یا توفر یا ماکروفر بپزید

یا به روش من بپزید:

سیب زمینی رو خرد کنید(پوستشو بکنید)و با 1 لیوان آب و کرهه و نمک بذارید بپزه طوری که آبش کاملا تموم بشه وشروع کنه تو کره سرخ شدن

به محض اینکه خواست سرخ بشه زیرشو خاموش کنید و خوب لهش کنید

این شیوه پخت باعث میشه سیب زمینی شدیدا نرم و خوش عطر بشه

بعد تو بشقاب ریخته و پاپریکا و فلفل سیاه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید میبینید که پوره شما یه رنگ نارنجی و قرمز میگیره

حالا دیگه اماده سرو هست

تو بشقاب کشیده و با کمی پاپریکا تزیین کنید(من کنارش کاهو و نعنا و جعفری گذاشتم و با خیار شور خوردیمش)

حرف نداره

با این مدل پوره من کوکو سیب زمینی هم درست کردم که عالیییییییییییییی شد و دستورشو به زودی میذارم)

این پوره برای دورچین عالیــــــــــــه

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اردور بادمجان


لوبیا پلو 2


جوجه چینی


کوفته بوقلمون و بادمجان






نظرات شما


شراره :

بجای آب از شیر استفاده کنید خوشمزه تر میشه

-------------------------

ممنون از پیشنهادت دوست عزیز