پوره سیب زمینی کلا یه خوشمزه ی عالی هست که من خیلی دوسش دارم مخصوصا با کره ی زیاد
انواع مختلفش هم امتحان کردم امــــــــــــــــــــــا توی همه ی این خوشمزه ها این پورهه با پاپریکا یه چیــــــــــــــــز دیگه بود
واقعا خوشمزه و خوش عطر و خوشرنگ
حتمــــــــــــــــــــــــا درستش کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید
البته سعی کنید از پاپریکایی که خودتو درست کردید و اینجــــــــــــا آموزش دادیم استفاده کنید
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط:4 عدد
پاپریکا:هرچی مورد پسندتونه( من 2 قاشق چایخوری ریختم)
کره:50 گرم (من کره گیاهی آذربایجان ریختم که هم خوشمزه اس و هم رژیمی)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اول سیب زمینی رو آب پز کنید یا توفر یا ماکروفر بپزید
یا به روش من بپزید:
سیب زمینی رو خرد کنید(پوستشو بکنید)و با 1 لیوان آب و کرهه و نمک بذارید بپزه طوری که آبش کاملا تموم بشه وشروع کنه تو کره سرخ شدن
به محض اینکه خواست سرخ بشه زیرشو خاموش کنید و خوب لهش کنید
این شیوه پخت باعث میشه سیب زمینی شدیدا نرم و خوش عطر بشه
بعد تو بشقاب ریخته و پاپریکا و فلفل سیاه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید میبینید که پوره شما یه رنگ نارنجی و قرمز میگیره
حالا دیگه اماده سرو هست
تو بشقاب کشیده و با کمی پاپریکا تزیین کنید(من کنارش کاهو و نعنا و جعفری گذاشتم و با خیار شور خوردیمش)
حرف نداره
با این مدل پوره من کوکو سیب زمینی هم درست کردم که عالیییییییییییییی شد و دستورشو به زودی میذارم)
این پوره برای دورچین عالیــــــــــــه

