مریــــــــــــــــم بانو


اگر اهل درست کردن پیتزا باشید و دستورات سایتمون رو هم دنبال کرده باشید مدلهای متنوعی از خمیر پیتزا و مواد رویه اش رو میتونید اینجا ببینید. اما دستور امروز یه ورژن تنبلانه هست برای روزهایی که دیر از سرکار میاید یا خسته هستید .... خلاصه کلام اینکه من کاملا از این دستور راضی هستمwink

حقیقتش اینه که یه شب دخملی هوس پیتزا کرد و من اصلا حال خمیر درست کردن نداشتم و چون قبلا یه بسته خمیر آماده خریدم (برای اولین بار و به خاطر تبلیغات زیاد فروشنده اش) تصمیم گرفتم این مدلش رو هم امتحان کنم که انصافا هم فروشنده راست میگفت و خمیر خوبی بود. برای دوستانی که مارکش رو میخوان بدونن باید بگم مارک رابو بود.

خلاصه کلام اینکه روی نون رو با سس فلفلی تند پوشوندم. بعد هم یکم آویشن ریختم با سس گوشت که شامل پیازچه و گوشت چرخکرده بود. روش رو هم قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت گذاشتم و با پنیر پارمسان و پنیر پراتو پوشوندم و برای بیست دقیقه گذاشتم داخل فر.

این پنیر پراتو که قبلا عکسشو اینجا براتون گذاشتم طعم و عطر بی نظیری به پیتزا داد طوری که من دیگه بدون این پنیر پیتزا درست نمیکنم.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیز کیک انار لیوانی


دسر یاقوت


سس انار مخصوص مرغ


شیرینی گل مینا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است