مریــــــــــــــــم بانو


اگر پوست مرکبات شکری رو که اینجا آموزش دادم درست کرده باشید یه شهد غلیظ و خوش بو براتون میمونه. از این شهد میتونید داخل انواع کیکها یا دسرها استفاده کنید. اما من یه کار دیگه انجام دادم و با اون یه شربت خنک و خوش عطر درست کردم که به جرات میتونم بگم یکی از بهترین نوشیدنیها شده بود و اونم به خاطر وجود اسانس طبیعی چند تا مرکبات بود. برای خوش عطر شدنش هم دو تکه یخ که حاوی برگ ریحان بود داخلش گذاشتم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان روغنی


کوکی میکری


پیتزا لقمه ای بدون خمیر


غوره مسما با مرغ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است