مریــــــــــــــــم بانو


یکی از کاربردی ترین و خوشمزه ترین سس ها، سس بشامل هست که قبلا اینجا دستورش رو گذاشتیم. امروز میخوام نوع پنیریش رو آموزش بدم که خیلی خیلی خوشمزه تر هست.

برای تهیه سس بشامل مقدار آرد و شیر و کره مساوی هست. یعنی به ازای یک لیوان شیر از یک قاشق آرد و یک قاشق کرده استفاده میکنیم.مقدار پنیر چدار یا موزارلا برای این مواد یک چهارم لیوان هست.

اول کره و آرد رو تفت بدید و با ویسک حسابی مخلوط کنید که گلوله نشه. مواظب باشید آرد تغییر رنگ نده. در حد یک یا دو دقیقه کفایت میکنه. حالا شیر گرم رو اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه. وقتی به جوش اومد غلیظ میشه. شعله رو کم کنید و بزارید دو دقیقه دیگه هم بجوشه. حالا از روی گاز بردارید و پنیر رو اضافه کنید. پنیر با حرارت مواد آب میشه. میتونید کمی نمک و فلفل سفید هم بهش اضافه کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





گوشت قلقلی (برای کودک)


پیتزا مخصوص درجه 1


سمبوسه


مینی رتتویی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: