الی بانو


سلام دوستای عزیزم

این دستور که میخوام بذارم انقدررررررررررررر مال قدیم ندیماس که اصلا هرچییییییییییییییییییییییییییی گشتم

عکس مراحل پختشو پیدا نکردم با این که مطمئنم عکسارو داشتم

مطمئنمممممممممممممممم داشتمشون

با این که بدون عکس بی روح میشه اما اشکال نداره لینک سایتی که ازش ایدهه این غذا رو گرفتم براتون میذارم که تصاویر

اون رو ببینید و کار دستتون بیاد ...ایده ی غذا از شف طیبه عزیز:www.cheftayebeh.ir/2011/03/blog-post_03.html

 

مواد لازم:

کدو:1 عدد

بادمجان:1 عدد

سیب زمینی:1 عدد

ذرت پخته یا کنسروی: نصف لیوان

پیاز:1 عدد

سیر: 1 یا 2 حبه

فلفل دلمه ای خرد شده: نصف لیوان

پنیر فتا: به مقدار مورد علاقه

هویج:1 عدد

گوجه فرنگی:2 عدد

نان تست یا فیلو کاپ یا نان نازک برای درست کردن کاپ

نمک و فلفل و زردچوبه

آویشن:1 قاشق چایخوری

آب لیمو ترش:1 قاشق غذا خوری

کره:10 گرم

روغن یا روغن زیتون به میزان لازم

دارچین و پاپریکا: از هرکدام: 1/3 قاشق چایخوری(اگه هر کدوم از ادویه ها حذف بشه مشکلی نیست سخت نگیرید)

کدو و بادمجان و هویج و پیاز و گوجه و سیر سیب زمینی رو نگینی خرد کنید

ابتدا بادمجان رو سرخ کنید یا توی سینی فر فویل بذارید و با کمی روغن بذاریدشون توی فر 200 درجه که نیم ساعت سرخ و کبابی بشن

کدو و هویج رو با کمی روغن (روغن زیتون بهتره) و نمک و فلفل سیاه تفت میدیم

فلفل دلمه ای ها رو اضافه و 2 دقیقه تفت میدیم

حالا سبزیجات رو از تابه خارج میکنیم و سیر و پیاز خرد شده رو توی همین تابه تفت میدیم تا کمی سبک بشن

گوجه فرنگی و آب لیمو و نمک و فلفل و دارچین (تو دستور اصلی اورگانو هست اما من نداشتم و با دارچین که دوسش دارم جایگزین کردم)

رو اضافه و تفت میدیم و ذرت رو هم اضافه میکنیم

حالا سبزیجات رو دوباره به تابه برمیگردونیم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و بادمجانهای کباب شده هم اضافه میکنیم و آویشن هم بهشون 

اضافه میکنیم.

چند ثانیه تفت میدیم و از روی حرارت برمیداریم

برای کراست این مواد

من چون فیلو نداشتم به همون روش تهیه فیلو کاپ نون نازک رو توی قالب کاپ کیک گذشتم و چند دقیقه تو فر 180 درجه گذاشتم

تا وقتی که کمی طلایی و برشته شد

نون تست ها رو هم قالب زدم و با برس کمی کره روشون کشیدم  و توی تابه گریل تفت دادم تا برشته شد

از این مواد روی نان تست و داخل کاپ های نونی گذاشتم

کمی پنیر فتا روی مواد خرد کردم و کمی فلفل سیاه و پاپریکا هم روی اونا پاشیدم

خیلیییییییییییییییییییی خوشمزه و دوست داشتنی بود و ما به عنوان شام سرو کردیم

 

 

 

نکته:به عنوان پیش غذا عالیه

و اینکه من از موادم چندتا اسنک هم درست کردم که عالیییییییییییییییییییی شدن

و اسمشو گذاشتیم اسنک رتتویی که عکساشو نمیدونم چرا پیدا نمیکنمsad

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





فانل کیک


کرم طالبی


کرپ تن ماهی


ته چین ماهی 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: