الی بانو


انقد الان صبح زوده و من خوبالو ام ممکنه غلط غلوط بنویسم

پس به بزرگی خودتون ببخشید

مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ:2 تکه

فلفل سیاه و فلفل قرمز:روی هم 1 قاشق چایخوری سر خالی

نمک و زردچوبه:به میزان لازم

پاپریکا: در صورت تمایل مقداری(اگه نداشتین اشکال نداره)

آب نارنج : 2 قاشق غ خ

آب لیمو ترش: 1 قاشق مربا خوری

پیاز: 1عدد

سیر: 1 حبه

سینه مرغ رو برشی باریک بزنید و کمی با بیفتک کوب بکوبید

پیاز و سیر رو خرد کنید و روی سینه مرغ بریزیدشون

نمک و فلفل ها و زردچوبه و پاپریکا هم اضافه کنید سپس 1 قاشق از آب نارنج و آب لیمو ترش رو هم اضافه کنید

و به مدت 2 ساعت اجازه بدید سینه ی مرغ مزه دار بشه

تابه گریل رو داغ کنید(از کباب پز و تابه چدن و یا فر هم میتونید استفاده کنید)

سینه ها رو توی تابه بچینید 

10 گرم کره رو ذوب کنید و آب نارنج باقیمونده مخلوط کنید و این سس رو در حین کباب شدن استیک ها با برس روی اونها بکشید

که حسابی خوش طعم بشه

نوش جان

 

 

 

 

نکته: برای دورچین از میوه های گریل شده یا سیب زمینی معطر یا پوره ها یا سس های مختلف م ثل سس قارچ و ..... میتونید

استفاده کنید ...من از قارچ گریل شده و نارنج استفاده کردم

همچنین این غذا با انواع سسها مثل:  سویا سس یا سس باربیکیو یا سس فلفل یا گوجه و سس انار خیلی خوشمزه میشه

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسلایس شیر عسلی


کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


باونتی


شکلات مغزدار






نظرات شما


الهام :

وای واقعا خوشمزه است. من خیلی از سایت شما خوشم اومده. با اجازه می خوام شما رو لینک کنم. اگر به منم سری بزنید خوشحال می شم.

**********************************

خیلی ممنونم از شما محبت دارید دوست عزیزم...شما هم لینک شدید