مریــــــــــــــــم بانو


 

مواد لازم:
 
ـ بالنگ ۲ عدد
 
ـ شکر هم وزن بالنگ
 
ـ گلاب یک چهارم لیوان
 
ـ زعفران دم کرده به میزان لازم
 
 
 
طرز تهیه :
 
بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید .برای جدا کردن پوست ،از كارد ميوه خوري تيز استفاده كنيد و يك لايه نازك از روي پوست بالنگ برداريد اگر مقداری از پوست باقي ماند اشكالي ندارد چون باعث عطر بيشتر مربا ميگردداما اگر اين مقدار زياد باشد موجب تلخ شدن مربا ميگردد.
 
بعد از اينكه پوست را جدا كرديد بالنگ را از وسط به دو نيم كنيدوبخش داخلي (مغز) را در آوريدوآب یکی از بالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْبه مربا اضافه شود و بخش سفيد رنگ پوست كه شبيه پنبه است را براي مربا جدا كنيد  توسط قيچي يا كارد به قطعات تقريباً ۱ در ۲ سانتي متر ببريد .سعي كنيد قطعات كوچك نباشد .بعد آنرا وزن كنيد تا  وزن شكر به دست آید .
 
بالنگ را به مدت۱۲ ساعت در آب بخیسانید در  اين مدت مقداري آب جذب ميكند .
 
شكر را با دو ليوان آب بجوشانيد تا براي مربا آماده باشد .
 
بعد از ۱۲ ساعت بالنگ ها را از آب خارج كنيد و با دست فشار دهيد تا آب آن گرفته شود سپس در ظرفي آب بريزيد وبالنگ ها را بجوشانيد .دو بار اينكار را تكرا كنيد تا تلخي مربا گرفته شود دقت داشته باشيد كه زياد نجوشد هر بار ۱۰ دقيقه كافيست  هر چه ميزان آب هنگام جوشيدن بشتر باشد تلخي آن زودتر گرفته ميشود .پس از اين مرحله بالنگ را روي صافي بريزيد و چند بار آب سرد رويش بريزيد بعد با دست فشار داده و آبش را بگيريد و در شهد بيندازيد آب  صاف شده بالنگ را به جاي آبليمو اضافه كنيد (از شكرك زدن شهد غليظ جلوگيري ميكند ) شعله را روشن كنيد و صبر كنيد تا بالنگ كاملاً بپزد و شهد کمی برایش باقی مانده و شيشه اي شود در آخر گلاب و زعفران اضافه كنيد و صبر كنيد دو سه جوش بزند و شعله را خاموش كنيد . 
 
 
 
منبع:آشپزی رنگین
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورشت آلو


کباب حسینی


آش دوغ اردبیل


کاپ کیک کره بادام زمینی و شکلات






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: