الی بانو


قبلا دو مدل سمبوسه اموزش دادیم

این پست رو چند ماه پیش باید آپ میکردم اما جا مونده الان دارم یکی یکی 

این شونصدتا پست از غافله (یا قافله) خخخخخ جا مونده رو آپ میکنم بالاخره قرعه با نام این دستور ساده و تنبلونه ای افتاد

یه روز ناهار ماکارونی درست کردم بعد  از سسی که درست کردم یکمش موند

منم برای شام این سس رو توی نون به روش سمبوسه گذاشتمن و پنیر پیتزا هم روش ریختم و پیچیدمش

و توی روغن سرخش کردم

از قضا این غذای راحت و تنبلونه خوشمزه از آب دراومد منم تصمیم گرفتم آپش کنم

برای این غذا دستتون ازاده و توی نون هر چیزی تو یخچال دارید میتونید بذارید

مثل مایه ماکارونی یا مواد پیتزا یا سوسیس و ژامبون و ............

بعد این مواد رو آماده کنید و توی نونی که مستطیل بلند برش دادید بذارید

و به روش سمبوسه بپیچید(اینو قبلا آموزش دادیم):اینجــــــــــــــــــــــــــا رو ببینید

و تو روغن سرخ کنید

 

به همین راحتی و به همین خوشمزگی

راستی اون جینگیلی های قلب و ستاره کنار سمبوسه ناگت هستن

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





فرنچ تست با موز کاراملی


دسر موز کبابی


باونتی


بورانی کدو سبز






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: