الی بانو


این خمیر خیلیییییییییییییییی راحت و بدون قلق هست وهمه کار میشه باهاش درست کرد(انواع کلوچه غذایی/شیرینی/پیراشکی/نان صبحانه/پای میوه و انواع نان صبحانه و نان شیرین و ... مناسب هست

مواد لازم:
 
آرد 500 گرم
 
تخم مرغ 1 عدد
 
شیر گرم 250 میلی لیتر
 
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
 
مایع خمیر یک قاشق غذاخوری سر پر
 
نمک یک قاشق چایخوری
 
شکر 2 قاشق غذاخوری ( در صورت جایگزینی با نمک 1 قاشق غذاخوری )
 
طرز تهیه:در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و نمک و شکر و روغن مایع و شیر گرم را به آن بیفزایید و مخلوط کرده و مایع خمیر را اضافه کنید.
 
 
 
 
 
 
آرد را کم کم به مواد فوق افزوده تا هم بزنید وقتی آرد به راحتی جذب مواد نشد ( به اصطلاح مایع از آرد سیر شد )
 
 
 
 
ونیاز به هم زدن بیشتر داشت اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر از آردتان مانده باشد.فر را از قبل گرم کنید تا به گرمای مطلوبی برسد.
 
خمیر را به اندازه توپ های کوچک درآورده و با حوله روی آن را بپوشانید.
 
 
 
 
فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید ( تقزیبا تا زمانی که فر سرد شود )در صورت تمایل بعد از این زمان
 
می توانید خمیر را با چیزی پر کنید که این مرحله بعد از بیرون آمدن خمیر از فر صورت می گیرد.
 
برای من دوتا توپ شد که من از یکیش عکس گرفتم میبینید که پفش خوبه
 
 
 

دستور رو از مامی سایت یاد گرفتم.

برای پیراشکی

اول مواد پیراشکی رو درست کنید

من سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای رو تفت دادم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن بهش اضافه کردم

حالا فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه

بخشی از خمیر را ببرید
 
بصورت دلخواهی که میخواید پهن کنید.
 
خمیر را چرب کرده و روی آن مواد پیراشکی ، یا هر چه که دوست دارید بریزید. و به شکلی که میخواهید خمیر رو بپیچید
 
به مدت 15-20 دقیقه به خمیر استراحت دهید.سپس روی اونا  زرده تخم مرغ بکشید و کنجد هم بپاشید
 
 
 
 
 
 
 
 
و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه(از پیش گرم شده)قرار دهید
 
دست اخر هم گریل رو روشن کنید که روی پیراشکمی هم طلایی بشه
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
این خمیر خیلی ترد و خوشمزه هست...در ضمن این خمیر 5 تا پیراشکی به من داد
 
حتما امتحانش کنید


به شما پیشنهاد میکنیم :





همچنان به عشق شما...........


کیک ساده عصرانه(کیک چای)


ترشی مخلوط


عرایس






نظرات شما


مینا :
سلام ببخشید میخوام نصف کنم این خمیر رو
باید مایه خمیر هم نصف کنم؟
بعد این‌خمیر بوی مایه خمیر نمیده؟
*************************
سلام بله نصف کنید. نه بونمیده
عسل :
ممنون عزیزم ...یه سوال دیگه هم داشتم با این اندازه مواد چند تا پیتزا تو اندازه معمولی میششه درست کرد؟چقدر پف می کنه میخوام ببینم با چه قطری اماده کنم؟
*********************
خواهش میکنم
4تا میشه
اگه نازک دوست داری زیر نیم سانت پهنش کن
اگه پف دوست دارید یک سانت پهن کن
عسل :
ببخشید از این خمیر برایپیتزا هم می تونم استفاده کنم میخوام مثل پیتزاهایبیرون بشه
*************************************
بله میشه و خیلی هم خوب میشه
اما این خمیر بهتررررین هست برای پیتزا و پیراشکی و غذاهای خمیری:http://chefartist.ir/showpages1070.html
http://chefartist.ir/pagesmellal3.html
فاطمه بانو :
سلام ببخشید. من تاحالا زباد با فر کار نکردم راستش یکم زمان اینکه باید داخل فر گذاشت مبهم بود برام. میشه یک بار دیگه لطف کنید بگین دقیقا کی باید خمیر رو داخل فر گذاشت و با چه حرارتی و کی باید حوله روی آن قرار بدیم
***********************************************************************************
فر رو روشن و گرم کنید بعد خاموشش کنیدددد و بعد خمیر رو که روشو پوشوندید توش بذارید تا ور بیاد خیلی واضحه...
برای پخت هم : به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه(از پیش گرم شده)قرار دهید
فیلم آشپزی :
سلام . وبلاگ خوبي دارين به سايت ما هم سر بزنين خوشحال ميشيم
*************************************************************************************************
سلام ممنونم از شما
مامان امیرحسام :

واقعا ممنونم

*******************************

خواهش میکنم

😉 :

س ل ا م 🙋
خيلى خوشمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزه بود
ممنون

**************************************************

سلام 

خواهـــــــــــــــــــــش میکنم

mina :

سلام،منظور همون آرد قنادی هست؟؟

********************************

سلام بله عزیزم...اما با آرد سنکگ و آرد کامل هم میشه

مینا :

سلام خسته نباشید من یک سوال داشتم .مایه خمیر را باید از کجا تهیه کنیم؟

*************************

سلام ممنون سلامت باشید...از لوازم قنادی ها و سوپرمارکت ها

 

حمید :

دهنم آب افتاد تشکر

*********************************

خواهش میکنم

Samira :
سلام مرسي از دستورات غذائي عاليتون من يه سؤال داشتم با مايكروفر نميشه خمير رو درست كرد من فر ندارم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: